Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkkfodkfakd

Poszukuje wózka, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość lkkfodkfakd

Kompletnie się nie orientuje w temacie firm wózków, a często spotykam mamy które mają w stelaż wózka wpięty hmmm fotelik samochodowy? Chyba tak, a przynajmniej tak to wygląda... nie gondola, nie spacerówka tylko tak właśnie jakby fotelik, że nawet dla maluszka to jest ( wiadomo póki nie siedzi w spacerówkę nie wsadzę) i "siedzi" on tam sobie wygodnie a mama ma dobry dostęp do niego. Bardzo mi zależy na takim modelu ale nie wiem wśród jakich firm/modeli tego szukać. Pierw myślałam, że to po prostu 3w1, ale nie nie tam większość to normalna gondola i po prostu w zestawie jest spacerówka i fotelik ale nie montowany do wózka. Mamy które mają takie coś - podajcie proszę jakie konkretnie macie no i czy polecacie akurat wasz wózek. Z góry dziękuje

Do większości wózków dwufunkcyjnych własnie można wpinać fotelik samochodowy. Albo taki z zestawu albo kupiony osobno dzięki specjalnym adapterom. Do większości wózków można wpiąć fotelik maxi cosi. trzeba dopytać producenta wózka czy można wpinać do danego modelu twój fotelik. Ja do swojego wózka wpinałam fotelik z maxi cosi.

Gość Numer osiem
Ja właśnietaki wózek kupiłam. Jest skomponowany tak: spacerówka, na to nakłada się albo gondolę, albo fotelik samochodowoy malucha, który jednocześnie robi za wózek-spacerówkę dla malucha. Wygodne gdy jedziesz autem, wystarczy fotelik narzucić na mało zajmującą miejsca spacerówkę i już, dziecko zmotoryzowane!

ja zamierzam kupic espiro atlantic - ma on własnie możliwosc wpięcia fotelika. a nie jest drogi bo 3 w 1 (czyli gondola, spacerówka, fotelik) kosztuje ok 1200 zł

Gość Numer osiem