Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złote maski Elizabeth Kessler

Złote maski Elizabeth Kessler

Polecane posty

Gość gość
Ponoć firma od masek zleciła pisać pozytywne komentarze na forach! Nie dajcie się złapać = używajcie rozumu = wyłączcie emocje! :)

Jeśli jeszcze nie próbowałyście masek kolagenowych ze złotem firmy colway to naprawdę warto bo efekty są super jeśli, któraś z was jest zainteresowana to wyślę materiały do poczytania.

Gość GREGOR ARMANI
Bzdura ...bzdura i ściema i naciąganie ..naiwnych -działając na podswiadomość i wykorzystując słaby pkt Kobiet . Radzę się zastanowić niż firmie krzak dać zarobić . Wiele tu wpisów jest sfabrykowanych .

Gość gość
kupiłam...jestem typem doświadczalnym i największe zaufanie mam do samej siebie.Mam pytanie, czy spotkałyście się z reklamą która jest rzetelna, uczciwa. Na pewno nie oczekuję takiego efektu jak w reklamie...bo nie wierzę w to i nie potrzebuję,nie oczekuję aż takiego działania.Maseczkę nakładałam 3 razy i jak dla mnie spełniła moje oczekiwania.Jestem alergiczką trochę się obawiałam,ze może mnie uczulić.

Gość baska 78
te maski to sciema sciema sciema chiskie maski sprzdaje firma krzak i naciąga ludzi na grube pieniądze a same maski kupuje w chinach podróby za grosz3!!

Gość kasia kluczbork
dzis zastosowałam maske i jestem w totalnym szoku zaraz po zdjeciu moja skóra stała sie mega rozswietlona i rewelacyjnie nawilzona poprostu dla mnie cos niesamowitego za niskie pieniące warto bo u kosmetyczki moza dostac zawału serca od kosztu zabiegu polecam sa oryginalne z usa i dzialaja

Gość kasia kluczbork
opine negatywne to penie opinie osób które nawet ni próbowały wiec nie wy powiadajcie sie ja jestem osoba która bardzo dba o swój wyglad a szczególnie twarz maseczki przyszły dzis i odrazu nałożyłam na bużke i prosze mi wierzyc ze jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczona myslałam ze ściema że pewnie kase wywaliłam w błoto ale nic takiego moja buzka jest rozswietlona nieziemsko, nawilzenie szok żaden krem a kupuje drogie kremy najleprzych marek nie dorównuje maseczce EK skrót", polecam szczerze bo o to chodzi na forum pisac prawde ja zamawiam odrazy kilka paczek dla mnie strzał w dziesiątke

Gość zadowolona 38
Drogie Panie , ja mam właśnie na twarzy 2 z 6 masek EK. Mam 38 lat , stosuje kremy na noc , pilingi , maseczki od A do Z , ostatnio olejek arganowy . Można by rzec ze dbam o swoja skorę twarzy , jednak z racji wieku zmarszczki jakieś tam są , natura . Poza tym mam skore mieszaną , najgorsza jaka może być . Po pierwszej aplikacji złotej maski , skora o niebo lepsza , rozswietlona , napięta a co istotne a dla mnie ważne , pod makijażem skora się przestała swiecic i caly dzień mogę się cieszyc ladnym makijażem . Zaznaczam ze kosmetykow nie zmieniłam , jak też nie sa to zle kosmetyki . Tylko po uzyciu masek to się zmieniło . Zobacze co będzie po drugiej , która sobie teraz pracuje na mojej twarzy . Ja ja nakładam na około 40 min. Ludzie pisza , ze to chińskie badziewie ....Kochani teraz już wszystko jest tam robione , nawet te wszystkie znane marki ....po prostu tam jest taniej produkowane i tyle co nie znaczy ze gorzej ....musimy się z tym pogodzić . Także dziewczyny próbujcie , bo daja efekty , choć wiadomo ze to może być indywidualna sprawa , jednak nie przekreślajmy tego produktu bo chiński . pozdrawiam :)

Gość aniula41
właśnie dzisiaj użyłam drugiej maski i po pierwszym razie było widac juz efekt całkiem inna cera i zmarszczki płytsze a po dzisiejszej drugiej jest jeszcze lepiej. a powiem ze wystraszyąłm sie bardzo jak po zamowieniu masek poczytałam tu na forum ze sa niedobre ze to szajs , mowie sobie kurzce 200 zł wbłoto ale na szczescie sa rewelacyjne i bardzo polecam

Gość gość
Te maski, to jedna wielka ściema! Jak wiele innych kobiet też dałam się na nie nabrać. Kupiłam w promocji 2 opakowania. Efekty- zero. Tylko wyrzucone pieniądze.

Gość gość
ehhhh.... Chiński badziew i tandeta. Dlaczego złoto miałoby działać? Odpowiedź jest prosta- bo podwyżymy cenę produktu. Czy złoto (nieobecne w tym preparacie) poprawia jakość skóry? Nie, jedyny składnik poprawiający jakość skóry obecny w tym preparacie to zwykły krem zawilżający

Gość Juliatym
stosowalam i dobrze, ze dostalam w prezencie, bo szkoda by bylo mi kasy, chinskie badziewie i nic wiecej. Za duzo nizsze pieniadze kupilam algi botoksowe i korund razem z przesylka zapalcilam 29 zl i efekty dużo lepsze:)

Gość ela_m
Marka Elizabeth Kessler nie istnieje. Nazwa niby poważna, z tradycjami "Marka Elizabeth" ale to jest tylko taki trick skierowany prawdopodobnie tylko na rynek polski. Elizabeth Arden - tę marke znam ale ta powyżej to ściema i nie dajcie sie wrobić

Gość żabcia chrapcia
Do Kasia Kluczbork. To Ty potrzebowałaś wydać aż 89 zł po to aby mieć super rozświetloną i nawilżoną cerę?? No ja taki efekt uzyskuję po masce za jekieś raptem 5 zł. A na ujędrnienie twarzy używałam kremu z kolagenem za całe 7 zł! I u mnie dał radę. Do tego płyn micelarny z kolagenem i elastyną bądź kwasem hialuronowym. Wcale wydawać wielkich pieniędzy nie trzeba. A w reklamie przekonują: maska za "jedyne" 89 zł. Dla kogo jedyne dla tego jedyne. Poza tym bez liftingu nie da się twarzy super wyprasować. A zdjęcia na stronie producenta podrasowane filtrem z miękkim światłem. Zapewniam, że po użyciu tego filtra zmarszczki są na zdjęciu mniej widoczne o jakieś 50%

Gość Ewausia
Stosowałam, bo dostałam w prezenccie. Nic nie dziła. !!! Ale jak komus dobrze robi na psyche i chce wydawac kase - to kazdy pomysł jest dobry.

Gość gość
Wole iść do salonu na zabieg z maską kolagenowa i z nanocząsteczkami złota. Za godzinny zabieg z pilingiem, masazem twarzy i maską płacę 95 zł. Przy okazji leżę, nic nie robię, słucham muzyki relaksacyjnej i wychodzę wypoczęta.

Gość Nienaiwna
Naiwność i próżność zawsze kosztuje. A to nowa bzdura , jak wiele innych. Najbardziej mnie irytują te podkupione przez Firmę komentarze zachwytu.

Gość Anka_Danka
Przestańcie dać się nabierać :) To jest nic nie warte chińskie dziełko. Te pochlebne opinie, widać że piszą sprzedawcy towaru, jako wyuczone formułki. Czy zastanawiałyście się co się będzie działo po dłuższej sztucznej kuracji? Wszystko opadnie - przerażająco. Moich opinii tez nie zamieszczono na tamtej stronie. Nie cierpię naciągaczy.

Gość gość
Ja zamawiałam tą maseczkę 18/09/13 ale do dzisiaj jej nie otrzymałam,próbowałam tam dzwonić ale przy telefonie odczekałam 30 minut i z nikim nie rozmawiałam tylko za telefon teraz będę bulić bo to była komórka .myślę sobie że to lipa bo jak by im zależało to by mi ją przysłali -miałam ją dostać w ciągu tygodnia

Gość gość
Witam, tak wypróbowalam złotą maskę Elizabeth Kassler ale trudno powedzieć czy to jest takie cudo jak reklamują.Z pewnością mogę powiedzieć,że efekt jest.Skóra je czysta,elastyczna ale sto procent nie jest napięta.Nie można oczekiwać po zatosowaniu sześciu masek cudów.Ja myślę,że jeżeli nie pomoże to nie zaszkodzi.Mam dobre uczucie ,że zrobiłam sama dla siebie coś dobrego. Z koleji taka maska wykonana w zakładzie kosmetycznym to duży wydatek.

Gość gość
tia... jedna wielka ściema. Komentarze pozytywne większość 'moje koleżanki powiedziały...' 'zamówiłam (...) efekt magiczny...' no błagam! po co na jakimś forum ludzie mieliby opisywać całe historie życiowe? no plizzz! mało który komentarz neutralny! a przecież większość ludzi przy jakimkolwiek produkcie pisze że owszem to mi się podoba, to i to... ale to niezbyt i to. ale widać że to szajs kompletny bo poza falami baaaardzo pozytywnych komentarzy, napisanych z pewnością przez tę 'firmę' czyli fauszywych najprawdopodobniej, wszystkie komentarze negatywne!!! i trzeba być naprawdę naiwną osobą żeby zakupić ten produkt...

Gość tajemniiczy
witajcie.to musi byc sciema.na onecie reklamowali te maseczki i zaraz pod reklama bylo forum.same pozytywy...tyle ze ja opisu dodac nie moglem.pewnie dlatego ze moglbym napisac cos negatywnego....cos w tym chyba jest.oczywiscie to moje zdanie...pozdrawiam

Gość gość niedzielny w piątek
a więc miłe panie i mili panowie. samych masek nie ocenię, bo jestem hardym samcem, do tego sceptycznym. ocenić mogę stronę - z fałszywą wtyczką facebook, z nieistniejącymi na fb osobami, które jednak poprzez ich podejrzaną wtyczkę piszą same superlatywy. pseudonimy powtarzające się na ich i na innych super stronach sprzedających panacea na gnębiące nas problemy. nieistniejąca strona główna itp itd. Kochani! Jeżeli coś jest reklamowane na onecie albo wp nie musi być uczciwe! powodzenia i więcej uwagi na przyszłość.

Gość zuzka69
ja nie uzywam tych dziwnych chinskich podróbek od naciągaczy bez badan i certyfikatów .jeszcze mi jakies pryszcze po tym wyskoczą kupuje maski Beautyface dobry sprawdzony polski produkt i w lepszej cenie

Gość ewamaria
Kupiłam Złote Maski, stosowałam zgodnie z instrukcją, niestety efekt żaden. Nie marzyłam o takim jak na zdjęciach, ale choć o małym. Zgodnie z reklamą przy kupnie na początku października odesłałam opakowanie po maskach na wskazany adres z wyjaśnieniem, że nie jestem niezadowolona. Miał być zwrot pieniędzy. No może kiedyś będzie, ale raczej straciłam nadzieję.

Gość gość
Złote maski to ściema. Kupiłam 2 opakowania i zużyłam 10 szt. Żadnych efektów. Nie zużyte odesłałam i miałam mieć zwrócone pieniądze. Od zwrotu minęło prawie 2 - miesiące i cisza.Żadnych pieniędzy i informacji nie otrzymałam. Wszystko co jest napisane w internecie to jedno oszustwo.

Gość gość
Mam ,stosuję i zobaczymy:)

Gość b10kk
faktycznie jak nie realizują zwrotów to chyba ściema, a czy gdzieś podany jest skład chemiczny?