Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marget

co myślicie??

Polecane posty

Gość marget

co myślicie o tym..wasz facet wysyła po przez jakiś czas po kilkanaście smsów dziennie do jakiejś babki, w godzinach nocnych... twierdzi ze to koleżanka i był akurat w pracy i tak sobie pisał, a raczej odpisywał... ale po kilkanaście sztuk i o pierwszej w nocy???

Gość jajo bajo jajo
wariatka!!!!!! po ch.. grzebiesz mu w telefonie??? a jakby tobie grzebał i wysnuwał wnioski różne?

Gość marget
nie, nie szperałam, zostawił biling przez nieuwagę, była ogromna kwota za telefon wiec sprawdziłam...nie znam tej dziewczyny, twierdzi ze to koleżanka...he, ale ja w życiu do żadnego kumpla nie piszę o pierwszej czy drugiej w nocy...

Nie ma sensu póki co tworzyć spiskowej teorii, ale faktem jest, że facet zawsze powie, że to koleżanka, bo co ma powiedzieć na tym etapie? MOże koleżanka napisała do niego pierwsza, bo nie mogła spać, a wiedziała, że on jest w pracy? I tak pociągnęła się ta rozmowa. Niemniej, która koleżanka do kolegi co do którego nie czuje nic poza zwykła sympatią śle w nocy smsy? Jest to troszkę dziwne...

Gość marget
no właśnie... jeśli ma sie ochotę z koleżanką na rozmowę to sie dzwoni, albo pisze w normalnych godzinach... druga w nocy!!!po kilkanaście sztuk...i te tłumaczenia do dodatek...