Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaaawe.

Nietypowa sprawa, bardzo proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość Ciekaaawe.

Od razu mówię, że to nie prowo :o Jakiś miesiąc temu jak co wieczór biegałem... cześć mojej trasy biegnie przez takie zarośla i pod mostem, jakoś tak spojrzałem w bok i patrzę że ktoś tam leży !Dziewczyna podcięła sobie żyły :o no to zrobiłem jej już nie pamiętam z czego opaskę żeby tyle krwi nie leciało, zadzwoniłem po pogotowie, w między czasie rozmawialiśmy, mówiła że ma 20 lat, właśnie chłopak ją zdradził i nie ma po co żyć... Na szczęście udało ją się uratować i odwiedziłem ją następnego dnia w szpitalu. Było mi jej szkoda :( Ona wyznała mi miłość :( Byłem w szoku... powiedziałem jej że to doceniam, ale nie jestem gotowy na związek (wcześniej zakończył się mój 4 letni związek i coś dalej czuje do byłej) tłumaczyłem jej to... ale ona nic nie rozumiała :( uparła się, a ja czułem się tak jakby zmuszany do bycia z nią, nie wiem co mam robić :( czasem się spotykamy na mieście, ona jest taka smutna. Nie rozumie że ja nie chce się wiązać na razie. Proszę pomóżcie !

Gość Ciekaaawe.
Co ja mam robić prosze was o rady :( !!!

Wydaje mi się, że niewiele możesz już zrobić.Powiedziałeś jej, że nie ma szans na związek z tobą, a ona musi to jakoś przetrawić. Z jej opisu wnioskuję, że jest bardzo rozchwianą i niestabilną emocjonalnie osobą, więc jest duże prawdopodobieństwo, że niedługo znajdzie sobie nowy obiekt westchnień ;)

Gość eldo rado
wyślij ją do psychologa

Gość Ciekaaawe.
No właśnie też tak myślę, szkoda mi jej :( nie wiem tylko dlaczego ona nie może zrozumieć, że ja nie chce związku :o jest nachalna, to jest straszne : /

Gość Ciekaaawe.
uppppppppppppp

Gość zeby zyc trzeba
maloprawdopodobna historia,ale jednak mozliwa nie mozesz jej choc na chwile dac jakiejkolwiek nadzieji bo potem przez ciebie bedzie sie chciala zabijac,ona napewno jed pod opiekoa psychologa/psychiatry

Gość Ciekaaawe.
Tylko tego by brakowało żeby zabiła sie przeze mnie :( Nie daje jej szansy, ale powiedziała że zabije się i tak i tak, teraz podobno znowu trafiła do szpitala :o Nie chce żeby umarła, każdy powinien żyć i nie odbierać sobie tego sam

Gość zeby zyc trzeba
zrobiles co mogles uratowales ja raz,ale nie mozesz sie czuc za nia odpowiedzialny,ma napewno rodzicow i to juz ich w tym glowa zeby ja pilnowac,jednak niestety jesli ktos sie chce zabic to i tak to zrobi

Gość Ciekaaawe.
Nie ma rodziców podobno mieszka z ciocią

Gość Klaudtola
łee to rzeczywiscie jest silnie zakochana w byłym skoro podcieła sobie zyły by w ten sam dzien wyznac milosc Tobie?? ile ta kretynka ma lat 15??:D koles wymysl cos lepszego

Gość Ciekaaawe.
Ma 20... to jest prawda co pisze :(