Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dzisiaj urodziny

Nikt nie pamiętał!!!

Polecane posty

Ani rodzice Ani dziadkowie Ani rodzeństwo Ani nawet znajomi których mam na nk i fb nie złożyli mi życzeń :(

Gość Czesio z Wrocławia
Wszystkiego najlepszego, które to urodziny?:classic_cool:

Gość asieńkau78566564654
Wszystkiego Najlepszego. Spełnienia marzeń i czego obie tylko zapragniesz :) dąłbym Ci nawet czekoladę, ale się nie da przez neta :) które to urodzinki ??

22 :(

Gość Kundzia :)
dużo uśmiechu i siły by zawsze walczyć z przeciwnościami 👄

Gość potrzebuje na już widzy
dzień jest długi, moze czeka Cie wiczorem niespodzianka. Ja pamietam jak o moich imieninach nikt nie pamietał, nie oczekiwałam niczego, ale nie omieszkalam wspomniec o tym dzien po ;)

Gość asieńkau78566564654
ja tam miałam na 19ste urodziny. Byłam w pracy, pamiętam że chciałam wyjść godzinę wcześniej, aby może coś naszykować i chociaż z siostrą i bratem powiedzieć.. :/ a wyszłam chyba 2 godziny późni, bo szefowa nie chciała mnie puścić..:/ wlazłam zła do domu..załamana...mówię jeszcze syf taki miałam..straszny syf..wtedy pracowałam od rana do nocy...to były moje praktyki. moi rodzice zmarli a ja sama siedziałam w domu i musiałam se sama wszystko sprzątać i gotować.. usiadłam przed kompem, sprawdzałam pocztę a weszła moja siostra z bratem i drugą siostrą z tortem lodowym i świeczką "19" no i sie okazało że oni szykowali imprezę dla mnie - zamknęli pokój w którym był syf i jak go otworzyli aż prawie padłam, było posprzątane a stół zastawiony :) to były moje najmilsze i najlepsze urodziny :)

Gość asieńkau78566564654
a teraz to jest tak jak piszesz..ledwo ktoś pamięta :) jak już to życzenia na gg albo na fb :) jedna koleżanka zadzwoniła i to z UK :) ale pamiętała i zadzwoniła :)

Gość snceuqptgjg
ale jest dopiero 10 rano..

Gość oihjoj
jest dopiero 10 ,poczekaj do końca dnia ,niektórzy pewnie zabiegani w pracy ,niektórzy śpią:)

Gość nie bój żaby
STO LAT 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość ja nie rozumiem/...
co wy baby macie za odstrzał z tymi urodzinami??? co to w ogóle zmienia że ktoś złoży życzenia?????? jak w ogóle można się takim czymś przejmować - nie macie innych problemów????