Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hope28

To babsko obraziło moje dziecko!!!! Co robić?

Polecane posty

Mój mąż jest Tunezyjczykiem. Oczywiste wiec,że nasze dzieci to "mixy". Moja córeczka ma 6 lat. Jest w zerówce. Ma wiele koleżanek. Do ich grupy dolączyła nowa dziewczynka. Córka chciała się z nią poznać, pobawić. Jej mama po prostu zabrała dziewczynke i powiedziała mojej córce, że " jest mieszancem i dzieckiem k***wy". No myślałam,że mnie szlag trafi. Czy powinnam jakoś zareagować. Jestem wstrząśnięta. Kobieta mnie na oczy nie widziała. Naprawdę mam ochotę się z nią spotkać i wygarnąć przy wszystkich. NO co ona sobie wyobraża.Stare, zniszczone babsko z 6 dzieci z różnych ojców, czycjahące tylko na dodatki socjalne.K****wa no aż mnie trzęsie. Moja mama mówi,że powinnam jej wygarnąć przy ludziach i zpaytać co do mnie ma i zgłosić problem wychowawczyniom. Nie wiem co robic

Gość fdsdfs
tunezyjczykiem ?

Gość asieńkau78566564654
ja bym poszła do wychowawczyni i zażądała obowiązkowego spotkania wszystkich mam by poruszyć ten problem. i ośmieszyłam bym starą kurwę.

Gość Czesio z Wrocławia
Powinnaś wysadzić ją w powietrze, w imie Allaha :)

Gość gfbdbv
Asienka ma racje ! nie zostawiaj tak tego, bo zrobi gorsze rzeczy, jeszcze zmiesza cie z blotem i ostatnia sie o tym dowiesz, albo wcale !

Gość KJUYTGFRE
A JAK NIBY SIE O TYM DOWIEDZIALAS?????????? Z JAKIEJ RACJI KTOS BY MIAL TAK POWIEDZIEC.... SCIEMA....

Gość KJUYTGFRE
CO???????????????????KTOS MIAL NIBY DO DZIECKA TAK POWIEDZIEC?:) PROWO I TO NA DODATEK DURNE PROWO

Dowiedziałąm się bo mi córeczka powiedziałą. Dziś pojadę tam po córkę i zgłoszę problem. Jestem naprawdę wściekła.Narobi taka patologia dzieciaków, zeby tylko ciągnąc kasę z moich podatków i grzać grubą d***pę w domu i jeszcze ma coś do powiedzenia.

Po mnie spływa jej opinia,ale nie pozwolę żeby ktoś obrażał czy dyskryminował moje dziecko. Nigdy nie miałam podobnego porblemu. Mąż mówi,że gdyby ona była mężczyzną to by jej z miejsca za przeproszeniem j****bnał

Gość z sierpnia 2012
a ja bym się zachowała inaczej;) grzecznie bym podeszła do pani i się przedstawiła,miło przywitała panią i jej córkę w zerówce...zamieniła klika miłych słów i wspomniała o wspaniałym i świetnie zarabiającym mężu... a później poszłabym z tą panią po wasze córki;) mina jej jak zobaczy Twoją będzie nieziemska... a na koniec przy wszystkich tekst: widzi miła pani,nie jestem kur....wą tylko taką samą mamą jak pani z tą różnicą,że nie oceniam innych po wyglądzie i pochodzeniu;) lepsze niż awantura;)

Gość dr Fiutancja, od dziś marmonka
to, że tobie zachciało sie czarnej pauki, cierpi teraz dziecko. Co za ciota, 20 milionów ma białych Polaków, to jej sie zachciało byc orginalnym i płodzic kundli

Ostatnia wypowiedź, genialna. Musze tak zrobić. Ale ona jest chyba zbyt prymitywna na normalną rozmowę,ze mną. Bo przecież jestem K***wa :D buhhha śmiech na sali

Gość oihjoj
ostatnia wypowiedz jest żenująca,co cię to obchodzi z kim ona jest?nigdy nie zrozumiem takich ludzi

Żałosny koniobijco, który widział kobietę tylko w formacie jpg , zacznij żyć swoim życiem i zmień dłoń,bo jestem pewna,że ty swojej pałki nie " zasadzisz" nikomu;)buźka

Gość oihjoj
oczywiście chodzi o dr.fiutancja,ŻENUJĄCA WYPOWIEDZ TAK JAK NICK

Gość z sierpnia 2012
;) ja tak bym zrobiła;) robiąc awanturę zwrócisz uwagę na siebie i to nie koniecznie pozytywną a tak po prostu pokażesz,że jesteś mądrzejsza i masz dystans;)

Gość dr Fiutancja, od dziś marmonka
żenujące to jest dr Ryżyk, a Fiutancja, to jest piekne słowiańskie imię, wymyślone przezemnie. Mickiewiczowi było wolno wymyśleć Grażyna to ja sobie wymyśliłam Fiutancja. Trzeba było durna babo pomyśleć, że Polska to kraj rasistów i "miłosiernych " katoli, więc teraz nie wymyślaj żałosnych prowokacji.

Gość asieńkau78566564654
Polacy są sto lat za murzynami i tyle.. do tego faceci są zazdrośni bo przeważnie Ci pochodzenia np Twój mąż czy inny kraj są zazwyczaj przystojni i zadbani nie ot co Polacy w sandałach i skarpetach :) dodam, że ja jestem z polakiem więc proszę mnie nie oceniać, ale chodzi tutaj tylko o to by nie dyskryminować ludzi innych nacji bo to pokazuje tylko jacy polscy mężczyźni są zakompleksieni/ czasy się zmieniają i dodam wam wszyscy polscy faceci że ludzie się zmieniają niedługo wszyscy ludzie z całego świata będą podobni do siebie właśnie z tego powodu że ludzie różnych ras wiążą się ze sobą, już się zmieniliśmy i rodzi się więcej osób z ciemną karnacją. zauważcie ile jest osób o brązowych czy nawet czarnych oczach..ciemną karnacją.. a to nie jest naturalne ponieważ my powinniśmy być bladzi o niebieskich oczach (ogólnie jasnych) włosy też..