Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Za mały pierścionek,powiedzieć facetowi o wymianie??

Polecane posty

Cześć :) Mój mężczyzna jest obecnie na drugim końcu Polski na kontrakcie,jednak chciał mi zrobić niespodziankę na urodziny i kupił mi pierścionek z białego złota.Gdy dostałam przesyłkę okazało się,że jest za duży o 2 rozmiary.K.się ciągle dopytywał czy nie pomylił rozmiarów i czy będzie pasował,strasznie nie wiedząc czemu to przeżywał.Nie chcę mu robić przykrości,zrobiłam wczoraj zdjęcie dla niego i dłoń tak sfotografowałam,że nie widać jak luźny jest pierścionek.Zadzwoniłam rano do sklepu gdzie zamawiał i bez problemu mogą mi wymienić na właściwy rozmiar.Mam szybko im odesłać i oni mi wymienią :).Nie chcę martwić faceta bo widziałam,że się martwił czy będzie pasował.powiedzieć mu o wymianie czy szybko wymienić i już?

Gość lulakaa
o ja pierdziele dziewczyno czy ty ejstes normalna??? a co w tym za problem zeby powiedziec chlopakowi ze pierscionek jest do wymiany?? może go jeszcze przeproś że żyjesz:-D

Gość lulakaa
ale chodzą ciapy po tym świecie:-D nie chcesz mu o tym pwoedziec bo myslisz ze on z tego powodu sie powiesi czy co?bo ajkoś nie kumam:-D

Gość zejdi
w tytule masz ze za mały a w opisie ze za duzy o 2 rozmiary...zdecyduj sie w końcu jaki jest...ale masz straszny problem :O

Hehehe...nic nie gadaj, poczekaj aż Ci palec spuchnie do niebotycznych rozmiarów ;

Gość każdy jubiler zrobi ci to
za dwa dni ale problem naprawde

Gość lulakaa
sierota straszna z ciebie, przepros faceta jeszccze za to że oddychasz i że masz za małego palca!