Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLaudia Kardinalle

FOTOGRAF z zielonymi oczami...

Polecane posty

Gość KLaudia Kardinalle

jak myslicie czy ja go poznam znów? Obiecał mi fotki;) Nawet wycelował w moja stronę aparat..taki duuży, profesjonalny...:) zrobił 1 wrażenie ok człowieka, z pasją, na poziomie, z klasą, i te wibrujące zrenice:D Nie dziwie ze sie ze modelki wdaja sie w romanse z fotografami..skoro potrafi byc tak emocjonującą;) ale nie o tym, ja jestem wierna, ale oceniac ludzi umiem;) Nie wiem jak przy blizszym poznaniu, bo wszystko wychodzi potem...jaki kto jest. ps kochajcie sie w fotografach:D mojego kolezanka ma meza, ktory robi fotki, ale prace ma inna. Ale foty profesjonal.

Gość KLaudia Kardinalle zsms
chciałam obejrzec jego prace w necie..ale nie ma nigdzie..na fashon tv.. kup domek z siwymi dachowkami w warszowicach tam go zaprosimy, ma zone? oby nie, bedzie zazdrosna:D nie, jak ładna i fajna, to sie zaprzyjaznimy;) co ten Pan we mnie widzi? Claudie Cardinale? no skoro ma byc koniec swiata..;) chciałam aby mi zrobił fote do ksiazki z panią. cpa? nie wyglada na takiego klnie? tez nie wyglada..cwiczy a silowni? chyba bo miesnie mial.. tylko ludzie na poziomie. Bo tylko tacy sprawiaja ze i my jestesmy tacy na poziomie Idziemy w gore.

Gość odezwe sie pp..
podaj nazwisko... musze zobaczyc czy umie robic foty, czy to tylko fama;p

Gość prowdaaaaa
piekna i fajna kobieta to tylko Caludia Cardinale;)