Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokiju

sprzedam Drenafast

Polecane posty

Gość jokiju

hej dziewczyny :) kupiłam 5 dni temu butelkę Drenafastu (w aptece we Wrocławiu za 64 zł) i nie jestem w stanie go pić- ten brzoskwiniowy smak jest dla mnie nie do przyjęcia :O Ale ja nawet Nestea brzoskwiniowej nie jestem w stanie się na pić- po prostu nie znoszę tego aromatu. Zużyłam 2 nakrętki Drenafastu, czyli 50 ml, zostało więc 450 ml preparatu. Butelka została otwarta we wtorek, data ważności to marzec 2014. Możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu. Cena: 35 zł Szkoda mi po prostu kasy, którą na niego wydałam, może zwróci mi się choć w części :) Mogę też wysłać pocztą poleconym.

Gość kjgxggg
a w srodku woda?

Gość ldfaa
lepiej napisz spzredam butelke po drenafacie , ale napisz cene

Gość jokiju
Drenfast ma kolor ciemno-brązowy i charakterystyczny smak- mam tylko tę jedną butelkę. Myślę, że każdy kto choć raz już kupić Drenafast rozpozna, że to oryginał. Szkoda mi kasy, którą wydałam, a preparat nowy, zdatny do użycia jak najbardziej, więc tylko spróbowałam go sprzedać- przeciez nic zlego nie robie. Nie chce mi sie dla tej jednej butelki bawic w allegro- jeszcze nigdy nic nie sprzedawalam i nie wiem jak to zrobic nawet. Proponuje nawet odbior osobisty- nie boje sie, bo preparat w 100% oryginalny i świeży.