Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepka21

trądzik różowaty

Polecane posty

Gość lepka21

Mam pytanie jak wiele osób z Was ma trądzik różówaty i jak sobie radzicie z tym problemem? Ja niestety całe życie miałam problemy z suchą skóra i z liszajami (bleee) i of kors zaczełam stosować sterydy, które pomagały do czasu. Niesety po tak długim sptosowaniu sterydów nabawiłam się trądziku różowatego. Wydałam kupe forsy na tabletki, kremy, kosmetyki i po trzech miesiącach moja skóra wróciła do normalności, ale wciąz musze się pilnować. Przeglądając stronki natrafiłam na krem revitol można go tu znalęźć www.revitolrosacea.pl . Jakieś opinie użytkowników tego kremu ?

Gość radzimysobie
Ten krem to jakaś ściema za kupę kasy. Nawet skład nie jest podany. Ta stronka od tego kremu widać, że skierowana do osób ciemnych jak tabaka w rogu, powiedzmy no klintów telezakupów Mango, czy coś ala w podobie. Różne wariaty na kafe ale bez przesady nie dauny totalne przecież. Nie ten target. Takie coś to może w niedzieli zareklamujcie, to może coś upchniecie jak się z czarnymi zyskiem podzielicie. A jest co dzielić.

Gość radzimysobie
Ten krem to jakaś ściema za kupę kasy. Nawet skład nie jest podany. Ta stronka od tego kremu widać, że skierowana do osób ciemnych jak tabaka w rogu, powiedzmy no klintów telezakupów Mango, czy coś ala w podobie. Różne wariaty na kafe ale bez przesady nie dauny totalne przecież. Nie ten target. Takie coś to może w niedzieli zareklamujcie, to może coś upchniecie jak się z czarnymi zyskiem podzielicie. A jest co dzielić.