Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aku....

Akupunktura-wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość Aku....

Co myslicie o akupunkturze ? Mam 40 lat, 15 lat temu zaczely mi wypadac bardzo wlosy. W sumie teraz mi nie wypadaja ale jest ich naprawde niewiele. Wydalam juz fortune na leczenie i wlosow nigdy nie przybylo, ale teraz ostatnio przeczytalam o akupunkturze i ziolach z chinskiej medycyny. Czy ktos ma doswiadczenie i moze sie podzielic ? Dziekuje z gory

Gość ONPLONPL
wiec tak jesli uzywales tych preparatow z apteki vichy itd, niby naturalne wyciagi z czarnej rzepy to przestudiuj skladniki tych cudow " co drugi ma w swoim skladzie Sodium Laureth Sulfate , zwiazek odpowiedzialny za pienienie , jednak przypisuje mu sie rowniez odpowiedzialnosc za lysienie typu meskiego ... po w nikliwej analizie swoich szamponow a mialem ich juz sporo niby przeciw wypadniu , naturalne wyciagi z rzepy i w kazdym bylo SODIUM LAURETH SULFATE . Wiec moi drodzy nie dajmy sie zwiesc przemysl farmaceutyczny powstal aby zarabiac... gdy bedziemy uzywac srodkow zauwazymy pewna poprawe lub zachamowanie wypadania lecz gdy je odstawimy to wlosy zaczna wypadac ... Wracajac do tematu akupunktury, pomoga lecz nie kazdemu, proponuje masaze skory glowy na poczatek, ziola, podobno olej kokosowy jest bardzo dobry na ten problem (zimnotłoczony, nie rafinowany). ODPOWIEDNIA DIETA, MASAZ, ZIOLA, SUPLEMENTY DIETY BIOTYNA, CYNK ITD (SPRAWDZIC CZEGO BRAKUJE W ORGANIZMIE) ZMNIEJSZYC STRES(WATPLIWE) LECZ NIE MA GWARANCJI W 100% ZE TO POMOZE, NA KAZDEGO DZIALA CO INNEGO.

Gość Aku....
Dzieki ONPLONPL, zrobilam wizyte na akupunkture na wtorek rano. Mam pozytywne przeczucie, ze to mi pomoze :). Poczytalam troszke o tej metodzie i WIERZE a podobno wiara czyni cuda :).

Gość elżbieta7070
Co sądzicie na temat medycyny chińskiej, mongolskiej? Czy ktoś korzysta z usług doktora Ocz Batyn w Warszawie na ulicy Bednarskiej 26/1 . Ja jestem bardzo zadowolona z akupunktury, doktor ma dużą wiedzę i naprawde jego metody są skuteczne dodatkowo leczy suplementami i ziołami. Proszę o doświadczenia, opinie:)

Gość gość
A wiecie może gdzie można iść na akupunkturę w Katowicach? Szukam kogoś sprawdzonego możecie kogoś polecić?

Gość gość
Do dokt.Pokrywki w Kłodzku