Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

Gość kiokojii
nie:) przecież swoje kochanie zawsze rozpoznawałeś;)

Gość kiokojii
masz dziewczynę👄 skarbeczku:)

A widzę, że ty nadal piszesz z tą całą kokocośtam, która ma tutaj tysiące nicków? :D Chyba tylko głupi nie zauważy, że ona non stop tutaj siedzi. ;)

Gość kiokojii
wiesz już wszystko👄❤️ misiaczku moj zloty:)

Gość kiokojii
pisałam abyś był czujny👄

Gość kiokojii
zaraz wracam:( dostałam sraczkiii🖐️

Gość kiokojii
achhhh...ta zazdrość:) mam się dobrze

Bardzo dobrze zauważyłam, że cię nie ma, ale sobie pomyślałam, że po prostu mnie olałeś a ja nie należę do kobiet które latają za facetami jak oszalałe, nie lubię się narzucać. ;) Zresztą...nie kłóciłam się z nikim - wyjaśniałam tą chorą sytuację, wszystkie pomarańcze biegają za tobą z wywieszonym językiem, więc chyba miałam prawo zareagować na tą dziecinadę, prawda? ;)

Poza tym o czymś świadczy to, że chwilę mnie nie ma a ty już piszesz z nicku '' Kocham Cię Kokojoi ''. Wiesz, zawiodłam się na Tobie, ale płakać nie będę. :D Przecież wiadomo jak to się skończy - zjawi się kokojoi pod swoim lub innym nickiem, zaczniecie pisać o krowach, oborze, itd. a ty nadal będziesz się z nią bawił w podchody. :) Życzę więc miłej zabawy, bo ja dzieckiem nie jestem i cenię sobie dojrzałe podejście do życia, czego wam brakuje. :)

Tak sobie myślę, że chyba oboje jesteście jeszcze dziećmi. :) Albo osobami niezrównoważonymi psychicznie, ale to już inna sprawa...Twoje zachowanie podczas mojej nieobecności pokazało mi, że się myliłam co do ciebie...Ale wy pasujecie do siebie - oboje dziecinni, niedojrzali i kłamliwi. :D Życzę wam szczęścia. :):):) 👄

Gość IKAAAAAAAAAAAAAAA
ten koniec zartow to jakiś debil, po co z nim w ogóle piszecie przecież to dziecko?:o