Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkepenkeee

jakie macie kredyty hipoteczne jaka rata i ile zarabiacie,prosze o napisanie

Polecane posty

Gość enkepenkeee

jestem ciekawa bo przymierzamy sie z mezem do kredytu na dom i jestem ciekawa jak to wyglada u was.

Gość a ja to nei wiem czy na
dziś wzięliśmy trzeci kredyt hipoteczny z tym że; pierwszy już spłaciliśmy drugi spłaca nam lokator który wynajmuje mieszkanie trzeci bedziemy spłacać my-1200 zł jakoś leci z tymi kredytami już 10 lat zawsze jedna zasada - najpierw spłacamy kredyty, a potem inne wydatki

i wiem jedno że gdyby nie kredyty tych pieniędzy nigdy byśmy nei zaoszczędzili bo zawsze coś innego by się przydało :)

a zarabiamy dość dobrze :)

Gość enkepenkeee
i jeszcze na jaka kwote braliscie?

Gość enkepenkeee
wlasnie bym chciala wiedziec ile to jest dosc dobrze przeciez tu jestesmy anonimowi mozemy napisac prawde przeciez

Gość ja mam we frankach
jak braliśmy (chf) to było na Pl 240 tysięcy teraz wychodzi jakies ponad 300 tysięcy z wiadomych przyczyn :) ale tyle bysmy nie uzbierali w krotkim czasie, wiec taka opcja jest jak najbardziej rata mc około 1500-1600 zł zależy od kursu Ja polecam jak sie ma na raty to nic złego :) ale teraz we frankach to nie

Gość 78lodziaw
1800ZL KREDYT PLUZ 400ZL CZYNSZ PLUS RACHUNKI GAZ PRAD, NET ., PARKING, MOJ A DZIELALNOSC SAMYCH OK 3300:( ZARABIAMY RAZEM 5500

my dokładnie tak samo jak poprzedniczka :) kredyt to dosc dobry pomysł na oszczednosci wbrew pozorom, bo to, ze placisz bankowi jakąs tam sume (wydawałoby sie bardzo duzą) jest nieodczuwalne, kiedy mieszkanie samo sie splaca My mamy teraz drugi kredyt, oba splacają sie same z lokatorów, w tej chwili raty wynoszą 1500 i 1200, i nie dodajemy do tego ani grosza z naszej kieszeni, więc jestem zadowolona

Gość 181 tys na 10 lat w PKO S.A
rata 2000.