Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafejkabalejka7

Nerwica.Jak z tym zyc?

Polecane posty

Gość gość
Eh wiem co czujesz. Też kiedyś przez to przechodziłam. Leczyłam się w www.czpgdynia.pl i mi sporo dała terapia. Teraz mam stałe leki przepisane ale czuje się bardzo dobrze.

Gość zuzka991
Nerwice powinno się leczyć bo może skutecznie uprzykrzyć życie. Na http://www.wolmed.pl/terapie/leczenie-nerwicy.html znajdziesz fachową pomoc. Naprawdę nie ma co bagatelizować choroby. Ja mam nerwicę od lat, leczę ją. Wcześniej nie leczyłam i mój stan był straszny, nie chce do tego wracać.

Gość gość
jak leczyc pscyholog wystraczy?

Gość gość
Dobra terapia to już połowa sukcesu . Ja chodzę na terapie już 1,5 roku - bardzo dużo rozumiem co się zemną dzieje. Moja diagnoza to zaburzenia lekowo nerwicowe. spowodowane długotrwalym stresem. Lęki czasem są czasem ich nie ma . Widzę że najbardziej lęki sie uaktywniają kiedy mam dużo stresu, wiele spraw nie wyjaśnionych. Jak wszystko wyprostuję wtedy lęków niema. Dziwne ta nerwica....

Gość gość
zagląda tu ktos w tym temacie ?

Gość vermoon
Nie polecam ciągle się denerwować... przeczytałem sobie artykuł http://nanerwy.expert/czynniki-rozwoju-nerwicy/ i nie spodziewałem się ile czynników wpływa na nerwicę, którą już cięzko wyleczyc potem pojawiaja sie ciagle bole glowy... juz to przerabialem i nigdy wiecej nie chce. Starajcie sie nie denerwowac ludzie !!

Gość gość
Nerwice trzeba zwalczyć a nie uczyć się z nią żyć. Miałam nerwicę przez 5 lat. Zaczęła się nagle, nic się w tamtym okresie nie działo więc przy pierwszym napadzie myślałam że mam zawał. Przez te kilka lat się męczyłam godząc się z losem i zamykając się w domu w obawie o kolejny napad nerwicy. Ale im dłużej tym bardziej człowiek ma dość, zebrałam się w sobie i poszłam do psychologa. Wybrałam Panią Ewę Krasuską Błachnio, psychoterapia, rozmowa i z każdej kolejnej wizyty wychodziłam lżejsza , spokojniejsza i szczęśliwsza ;) Polecam serdecznie, Pani bardzo miła i uprzejma :) Tutaj masz link do jej strony https://psychologsiedlce.pl/ :)

Gość gość
Szukaj pomocy i walcz o siebie. Objawy nerwicy warto zwalczać, że tak powiem "dwutorowo": dobrego psychiatrę i psychologa a nerwica ucieknie i nie wróci. Ja mogę polecić przychodnię Awimed z Bydgoszczy: www.awimed.pl Jeśli masz blisko to sprawdź ich ofertę, warto.

Gość gość
FILOZOFIA xD Odkąd zacząłem wyznawać "xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze. Naprawdę polecam ten styl życia. Wcale nie robi ze mnie lenia tylko osobę które nie denerwuje się z d**y tak jak kiedyś. Kolos? xD Prezentacja przed w ch*j dużą grupą nieznajomych ludzi? xD Wyj**ali z roboty? xD Wyśmiała cię jakaś laska na imprezie? xD Zrobiłeś coś poj**anego? xD I od razu lżej i można się wziąć za siebie a nie płakać czy się wk**wiać. uczucie 10/10

Gość Milena

Znam twój ból bo też to przeżywam, a raczej przeżywałam....U psychiatrów byłam kilku ale tylko leki,leki, leki i nic więcej aż w końcu koleżanka poleciła mi wybrać się do psychoterapeuty. Na początku nie byłam do tego przekonana ale w końcu zdecydowałam się i wybrałam do pana Michała Matyjaszkiewicza w Kielcach. Już pierwsza rozmowa z nim bardzo mi się spodobała i to jak bardzo zaangażował się w to co mi dolega. Byłam jeszcze na kilku spotkaniach w gabinecie, a teraz jestem w Holandii u brata i kontaktuje się z panem Michałem online przez stronę psychoterapeuta-online.pl bo dzięki niemu zmieniło mi się podejście do kilku spraw i nie żyje już tak przeszłością.