Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latekkkkkk

Zaraz idę na randkę jakieś rady ?

Polecane posty

Gość 20latekkkkkk

Jak w temacie ? To trochę spontaniczne bo wczoraj na nią wpadłem na czacie. Poradzicie coś ? Zaraz idę na dwa piwa żeby było łatwiej no, ale liczę na jakąś pomoc :)

Gość IMO12358
Masz się podobać! No co? To najlepsza rada! :D

Gość 20latekkkkkk
Kolego jak to zrobić :) ? Tzn wiadomo, że wygląd generalnie, ale jak się zachowywać :) ? Wiem, że szarmancki i tak dalej, ale może wypowie się jakaś kobieta :) ? Czego byście oczekiwały :) ?

Facet musi być dżentelmenem no i ważne żeby się fajnie rozmawiało, czyli żeby miał poczucie humoru i coś do powiedzenia, a nie tylko przytakiwał ;) No i ubierz się schludnie, bo kobiety zwracają na to uwagę.

Gość 20latekkkkkk
No więc myślę, że mogę sobie poradzić chociaż generalnie boje się tego, że nie jestem mega otwarty... To fajna dziewczyna, więc chciałbym żeby się udało w każdym razie na pewno dam wam znać co i jak :) trzymajcie kciuka :)

Gość 20latekkkkkk
placzaca_wierzba brzydka jesteś

Gość IMO12358
Kolego - chcesz rady od kobiet? :D Po prostu - nie spodobasz się fizycznie, to możesz nawet fikołki robić, a zostaniesz olany.

Gość 20latekkkkkk
Widzę, że już podszywy się zaczęły :) pokażcie klasę i ogarnijcie :)

Gość dgs
absolutnie nie pij! Zapach alkoholu ją odepchnie :o

Gość 20latekkkkkk
Spokojnie :) piwo to somersby w którym jest więcej soku niż piwa:) nie strzeliłbym sobie w stopę już na samym wejściu :) jestem ułożonym chłopakiem i nie chce by mnie wzięła za jakiegoś menela, więc mniej więcej wiem co robić :)

Gość Dardio
Weź ze sobą prezerwatywę i kasiorę.

Gość 20latekkkkkk
Pewnie, że dam :) w końcu jak tu się nie podzielić z ludźmi z kafe :) powinienem być koło 24 jak coś, więc tam jutro sobie przeczytacie :)

Gość dgs
ale i tak czuć alko :p ja kiedyś wypiłam trixxa z biedry i mój chłop do mnie, że wali ode mnie wódą :D

Gość 20latekkkkkk
wezme ze sobą wibrator i kulki analne

Gość smierdzisz desperatem
ona zrezta tez, cizia na czacie wyrwana wczoraj, hahah

Rady? Na pewno nie pij przed randką/spotkaniem. Zwłaszcza jeżeli masz ochotę na piwo - jego smrodu z paszczy się potem nie pozbędziesz. Bądź sobą, nie stresuj się, bo stres jest największym wrogiem naturalności i spontaniczności. Możesz jej powiedzieć jakiś komplement (ładnie wygląda, ładnie pachnie itp.) - byle adekwatny do rzeczywistości. Nie bądź nachalny (w zachowaniu i rozmowie). Co do stroju - najlepiej coś w miarę eleganckiego, ale niezobowiązującego. Np.jeansy, t-shirt i marynarka. Do tego równie dobrze mogą być trampki typu Convers, ale koniecznie czyste.

Gość 20latekkkkkk
Mimo wszystko zaryzykuje :) wiem, że nie stracę swojej autentyczności po tym piwie a jedynie coś tam zyskam :) chociaż generalnie i tak nie jestem nastawiony do tego na 100 procent na tak i traktuje to jako ciekawą przygodę :) przygodę którą chciałbym by się dobrze ułożyła bo traktuje ją bardzo poważnie ( po jednym dniu pisania ) co wiem, że dziwnie wygląda:) już spadam potem wam napiszę jak było :)

Gość Ciekawska Dama 24
I jak autorze na tej randce, udanala sie? napisz cus