Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oivbendhi b

powaznie przewlekle chorzy-boicie sie o swoja przyszlosc?

Polecane posty

Gość oivbendhi b

ja boje sie ze nie bede w stanie kiedys sie poruszac, pracowac, normalnie zyc, ze strace wzrok i sprawnosc, ze bede lezec jak kloda i prosic o szklanke wody, ze nie bede w stanie isc sama do toalety,

Gość facet taki....
a na co jesteś chora??

Gość facet taki....
w jakim wieku zachorowałaś?? Od jak dawna chorujesz?

Gość oivbendhi b
juz idzie 12 rok zachorowalam jako mloda dziewczyna w sumie jeszcze dziecko

Gość facet taki....
nie wiem co napisać:( współczuje a jaka jest obecnie Twoja sytuacja jesteś calkowicie samodzielna

Gość tygrysbengalski
co znaczy sm?

Gość oivbendhi b
utykam i mam spore problemy ze wzrokiem ale nie mam nawet 30 lat co bedzie za 5, 10? 20? potwornie sie boje ze bede lezec jak kloda, chyba lepiej wtedy umrzec ostatnio czytalam o kobiecie ktora juz nie moze sie poruszac z sm! nawet recami! tylko lezy boje sie tego

Gość facet taki....
to normalne że się boisz ale może za 5 czy 10 lat naukowcy znajdą skuteczny lek na tą chorobę

Gość oivbendhi b
ta znajda:/ od lat mam nadzieje ze znajda i jakos nie znajduja a ja nie znajda? jak skoncze? szkoda ze nie wiecie jakim ciezkim problemem jest leczenie sm w polsce;/

Gość facet taki....
czytałem o tym artykuł w nesweeku:(

Gość oivbendhi b
czyli ten sam co ja kobieta nie moze sie nawet zabic i prosila o eutanazje-czy ja tez tak skoncze?:(

Gość oivbendhi b
tak mysle o przyszlosci i szczerze nie umiem sie cieszyc zyciem ani dniem dzisiejszym chociaz niby powinnam korzystac z chwili ale cholera jak mysle ze beda mi tylek podcierac! to mi sie slabo robi doslownie, w dzien nie mysle o tym ale nocami zawsze, w sumie kazdej nocy

Gość facet taki....
są fora o sm nawet tutaj nie mogę sobie wyobrazić co czujesz ale może tak nie będzie, trzeba mieć nadzieję

Gość oivbendhi b
i co mi fora daja?czytam jestem na bierzaco

Gość moze to ci pomoze
Nikomu tam u góry (czyt. rząd, korporacje, iluminaci) nie zalezy na naszym zdrowiu, czym predzej przejdz terapie chelatowa, przejdz kuracje olejem i najlepiej diete a la gerson a zobaczysz jak ci sie zdrowie poprawi co dotychczas jesz, duzo bierzesz lekow (to najgorsze gówno) jak wyglada rehabilitacja? Ja mialam podejrzenie sm- zaczelo sie od mrowienia nog, byly ataki ze nogi byly jak z waty, nie moglam chodzic, wypadaly mi przedmioty z rak, trzesly sie dlonie ale najgorszy byl bezwlad nog, wzrok tez sie pogorszyl od 3 lat mam prowacze profilaktyke i te okropne objawy przeszly zycze ci zdrowia a zamartwianie sie tylko pogarsza stan

Gość oivbendhi b
mam odstawic leki o ktore tak ciezko? a ja bede miec rzut? a jak mi sie pogorszy? kto mi da pewnosc ze bedzie lepiej? kto mnie zapewni ze szlag mnie odrazu nie trafi?

Gość oivbendhi b
to napisz o co chodzi z ta terapia olejem

Gość wystraszona na maksa
Autorko, tez się tego boję:(

Gość o czary mary chodzi
:O Podobnie jak we wszystkich guślarskich sposobach. Zobacz wątek o "ssaniu oleju" na zdrowiu i urodzie, podejrzewam, ze o to chodzi. Może nie zaszkodzi, ale radzić komuś odstawienie leków... :O Ta osoba powyżej jest niepoważna: miała "podejrzenie" sm i radzi osobie naprawdę na to chorej, odstawienie leków! A weźmie odpowiedzialność za skutki? Moża, kurfa, elektrolitów jej w organizmie brakło albo inny równie banalny powód tych objawów (bo nawet nie raczyła sie zdiagnozować do końca) i przekonana, że się nawpierdala jakiegoś oleju i dlatego jest zdrowa :O A ustąpienie objawów mogłby być wynikiem zupełnie naturalnych procesów organizmu. Autorko, miej swój rozum.

Gość trytuyiu
wspolczuje ci ja na szczescie jestem zdrowa ale teraz kazdy moze zachorowac, nigdy nic nie wiadomo, trzymaj sie

Gość chyba olej lorenza a nie
ssanie oleju, leków nie odstawiaj ale terapii możesz spróbować każdej zdrowotnej, jak sie teraz odżywiasz?

Gość pogadaj zdrów
i do kogo masz pretensję? a tyłek tak czy siak będą ci podcierać, nawet gdybyś zdrowa była - to prawo starości

Gość Twa.t
Tyle ze ona moze miec podcierany w bardzo mlodym wieku

Gość pogadaj zdrów
no i? co w związku z tym? mało jest chorób na świecie, śmierci i okrucieństwa? jeszcze nam biadolenia trzeba, niech weźmie to, co jej życie daje na klatę a nie mazgai się nad czymś, czego wrócić na razie nikt nie może

Gość Twa.t
glupia jestes i widac ze mloda znieczulico ty

Gość pogadaj zdrów
a ty subtelna i pewnie dużo młodsza ode mnie :)