Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceca

Zmniejszenie się piersi po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość ceca

Hej dziewczyny. Brałam tabletki antykoncepcyjne yaz przez około 2 lata, odstawiłam je raz rok temu na trzy miesiące i nie zauważyłam zmniejszenia się piersi (jak również nie zauważyłam ich powiększenia się na początku zażywania). Przez ostatnie dwa miesiące brałam tabletki non stop bez przerwy na tabletki placebo i okres, a moje piersi były nabrzmiałe i krągłe. Teraz odstawiłam tabletki zupełnie i piersi zmalały mi JESZCZE BARDZIEJ niż w momencie zaczynania zażywania tabletek. O co tu chodzi? Czy piersi wrócą mi do normalnego rozmiaru jak zacznę znowu brać tabletki? Czy może to taki moment cyklu, że cała czuję się jak wypompowana i wysuszona? ;d moje piersi wyglądają teraz jakby uciekła z nich cała pulchność i woda. Myślicie że to może być spowodowane na przykład złym samopoczuciem, obniżonym apetytem i chorobą? (mam jakąś straszną grypę) I że to wróci do normy bez konieczności zażywania znowu tabletek antykoncepcyjnych?

Strzeże, pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji, nigdy ja czy moje koleżanki nie miałyśmy takiego problemu podczas brania tabletek. moim zdaniem powinny wrócić do rozmiaru naturalnego.