Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r574

Durna moda czy was też to wkurwia ?

Polecane posty

Gość hvzdgx
A ja często buszuje po lumpeksach. Wybieram to, co w moim stylu. I szyję, przeszywam. I dzieki temu mam rzeczy niepowtarzalne, z własną metką :P

Gość Uroczy Szymuś
Wymagasz od kobiet rzeczy niemożliwej.

Gość idź se do muzeum
i tam oglądaj. Ja pierdziu, ubieram się jak mi wygodnie i jak mi się podoba, a nie żeby dostarczać rozrywki przechodniom, co by im się nie nudziło. Jesteś tzw. babcią okienną której jedyną rozrywką jest gapienie się na ludzi? Jak ci się nudzą stroje przechodniów to może telewizor włącz?

Gość takie tam duperele nic więcej
Nie znoszę lumpeksów, w życiu bym tam ciucha nie kupiła....cholera wie jaki paskud miał go na sobie przede mną, fuj :( I nie sądzę aby wszystkie babki na ulicy były tak samo ubrane, wbrew pozorom ciuchy z sieciówek są drogie i nie wszystkie zachwycają.

Gość bazyliowaaaaa24
ja sie ubieram jak mi wygodnie!!! markowe rurki dobej jakości bo jestem szczupła i wygodnie i zwinnie się w nich czuję, conversy/vansy/adidasy - niezniszczalne na każdą pogodę dobrze sie piora żakiet i puchowa kurtka - funkcjonalnie czasami staram się wybić dodatkami ale komu jest wygodnie być obwieszonym na codzień nie jestem modelką żeby dogadzać ludziom swoim wyglądem - dla mnie ma być szybko, trwale, wygodnie i funkcjonalnie i uważam że to osiągam, przy okazji jestem zadbana, a to, że się nie wybijam z tłumu, wygladam podobnie do dziesiątek dziewczyn na ulicy- CO Z TEGO?? mam prace, studia, życie towarzyskie :) nie mam czasu na performanse na ulicy!!!!!!!!!

Gość Zenada :))))))
Tepe zazdrosnice ... Bo kobiety ladnie wygladaja w szpileczkach i mieszcza sie w rureczki a wy nie ...

ja nie lubię mody ani idei ani fasonów jakie teraz panują ale prawda jest też taka że moda dyktuje co będzie dostępne w sklepach więc co robicz? :( :o

Gość ZA 12 MIN
ja lubie rurki bo mam szczuple nogi i prezentuja sie najlepiej w tym fasonie jak do tego zaloze obcasy mam suoer wydluzone smukle nogi wiec dlaczego mialabym to zamienic na brzydkie dzwony albo prosty kroj?

Gość ZA 12 MIN
bazyliowa:D lapka;)

Gość kokojoi
w dzwonach też trzeba być szczupłym bo tam gdzie uda są obcisłe rozszerzają się dopiero na dole,a przynajmniej były bardziej eleganckie

Gość ZA 12 MIN
whedif to niech zalozy Komitet "potepiamy rurki" i niech zbiera petycje :P

No to worek po węglu zestawiony z chodakami a do tego coś kolorowego. Matko naprawdę to tylko ciuchy a nie filozofia życiowa

Gość ghjkhgtfghjkhgyhujkjkhugyhjik
Ja uwielbiam lumpy. :P :P Ja na codzien ubieram się w dresy, uwielbiam je. I to nie tak jak wam się kojarzy, że jakieś wyciągnięte szmaty. :P Lubię np duże kolczyki, biżuterię, czapeczki z daszkiem, dresowe spodnie, ciasny top. Już zapomniałam jak to jest nałożyc jeansy czy szpilki, sukienkę to tylko na swoim ślubie miałam. :P Uwielbiam taki fajny dresiarski styl, ale nie lumpiarski.

Gość Lalalalalaaalllllaaa
Ja kocham obcisłe krótkie spódniczki do tego prosta bluzka i elegancka marynarka 12 cm szpilki na platformie w jakims mocniejszym kolorze do bieli i czerni np i jest cudownie ; )

bo rurki pasuja do wszystkiego i do szpilki i do kozakow i do botkow i adidasow pozatym wyszczuplaja nogi marynarke akurat kazda z nas powinna miec w swojej szafie za kurtkami puchowymi nie przepadam akurat - bardziej razi mnie to cieszace sie popularnoscia futerko

Gość wzlot
trochę się dzisiaj szwendałem po pracy po Centrum Wawy i musiałem kilka spraw załatwić w banku, spłata kredytu i inne formalności ale powiem Wam dziewczyny co mnie rzuciło na kolana, mianowicie, w moim aucie na wyświetlaczu jeszcze przed godziną pokazywał wyświetlacz plus 19 stopni Celcjusza a w ogromnym Centrum Handlowym Tarasy za dworcem centralnym widziałem rewię mody i powiem tak, normalnie wyglądały kobiety w sukienkach różnej długości od mini do maxi i w sandałach albo na obcasach , natomiast rzucały się w oczy tak zwane zmarzluchy , czyli w spodniach rurkach i botkach o różnych kolorach a jeszcze ciekawiej wyglądały zmarzluchy w rurkach i kozaczkach do kolan, no nie wiem, czy teraz te ochotniczki założenia kozaczków przy tej dodatniej temperaturze potrafią jeszcze chodzić a stopy to chyba capią na kilometr ale jeszcze ciekawiej wyglądały masochistki w szortach i pod krótkimi gaciami miała tak grube rajstopy, że kolan nie było widać , podziwiam kalesoniarki, które bez założenia kaleson na zadek z domu nie wychodzą a pod kalesony musi założyć obowiązkowo rajstopy , a teraz jedna z drugą zapewne moczą nogi w miednicy wołając ratunku co tak capi na kilometr , ale jak wiadomo, kobiety nikt nie zrozumie, chyba kobieta sama siebie nie rozumie , uwaga dziewczyny , jutro też ma być ciepło , czy jutro też założysz kozaczki do kolan ?

Gość ,ksdjukgffhddhdhhhhfgj
Mnie twz wkurwiaja te klony, a zwlaszcza ze 2/3 ma te durne koki na pałach!!! Zero indywidualnosci.

Gość Lalalalalaaalllllaaa
Ale Ty glupi idiota jestes :)

Gość moda na codzien
wzlot Ty Warszawianka :D to Ty nie wiesz ze istnieje taki wynalazek jak kozaki tzw.przejściówki czyli np. z samego zamszu bez ocieplenia.I to sa własnie buty na jesien ktora juz mamy.Oj nieładnie nie ladnie takich rzeczy nie wiedziec :D

Gość uilmilkjh
ksdjukgffhddhdhhhhfgj Mnie twz wk**wiaja te klony, a zwlaszcza ze 2/3 ma te durne koki na pałach!!! Zero indywidualnosci.' dokladnie!! idzie czworka dziewczyn kolo siebie, kazda w rurkach, botkach, i szerszych koszulach 'niedbale' pasem przewiaznych :O takie cos widzialam 20 lat temu.... pokolenie kopistow, kopiuja stare i siebie nawzajem, porazka :O

Gość kladra
ale macie problemy...ja będę klonem bo mam taki kaprys, poza tym, ktoś musi robić tło dla takich jak wy, wtedy stracicie swoją wyjątkowość.

Gość pudelek-morderca
a ja dalej smigam w dzwonach i szwedach:)mam tez kurtke puchowa ktora kupilam 7 lat temu w Portugali i dalej jest modna he:P oczywiscie mam tez te slynne rury ale tylko na extra okazje:P

Gość nic tak figury nie podkresla
a raczej jej braku jak rurki! jak widze takiego grubasa w obcislych dzinsach to zal sie robi :( takie masywne tluste uda, straszne

Gość cóż skoro tak to
Ale mi problem. Autorko jak wg ciebie wszyscy chodzą ubrani tak samo to się powinnaś cieszyć że się możesz się na ich tle wyróżniać.

Gość moze Ty masz tluste uda
ja mam szczuple, i nosze rurki na okraglo, a czasem zakladam miniowy i dopiero sie teraz mozesz pienic maszkaronie :D

Gość fankasukienek
porty na tyłek i każdej sie wydaje , że seksi jest...ech... ładne jeansiki na zgrabnej figurze od czasu do czasu do przyjęcia, ale... porty i wszelkiego rodzaju kalesony są dla facetów i basta. są zwyczajnie aseksualne. nosicie to-to i nie macie ochoty na seks. a wogóle to święta racja, w przeciętnym sklepie trudno o ładne gustowne kobiece ubranko, typu sukienka, czy spódniczka. za to ogromna oferta dla babo-chłopów. spodnie w stu fasonach i kolorach.