Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia0026

roznica wieku w zwiaku zachowanie partnera

Polecane posty

Gość klaudia0026

witajcie mam pytanie czy to normalne zachowanie ze strony faceta??otoz moja siostra jest z mezczyzna 10 lat starszym od siebie ona ma 23 a on 33 lata jest z nich mimo tego dobrana para te same hobby upodobania dobrze im ze sobą. Jedna Olka(moja siostra) jeszcze zyje wolnoscia zawsze mogla wszystko wychodzila do baru wracala nad ranem lub na drugi dzien i nikt jej nic nie zabraniał ale zauwazylam ze teraz on sie zabrał za jej ze tak powiem wychowanie. Strasznie sie uspokoila zrobila sie milsza grzeczniejsza pod grozba. Moze to nie grozba ale ma wiele zakazów od Jarka, jej facet. ma wracac o okreslonych godzinach do domu nie moze pic a o wychodzeniu do barow moze zapomniec. czy to normalne ??

Ja znalam pare dziewczyn, mialy kilkanascie lat staszych facetow, lubili sie wymadrzac i nimi rzadzic

To ma zarówno związek z wiekiem jak z i z tą relacją. Ludzie po 30.tce już nie tak ochoczo balują, mają to za sobą, więc ich już to nie bawi, przeżyli tutaj już swoje; poza tym trzeba wstać do pracy, albo coś przygotować do niej w domu. Po drugie, no oni są w związku, więc on pewnie oczekuje, że więcej czasu będą spędzać razem, i pewnie też nie chce, żeby ona wychodziła sama, bo mogą czekać na nią różne pokusy.

Gość klaudia0026
ale on sie nie wymadrza twierdzi ze chce ja wyprowadzic na dobra droge tylko nie wiem jak jej z tym jest bo sie za spokojna zrobila

Wiesz, ona pewnie zakochana w nim, to póki co stopuje. Pytanie na ile wtedy jest sobą. Jeśli robi coś wbrew sobie to prędzej czy później szydło wyjdzie z worka i któreś z nich stwierdzić może nie do końvca im po drodze jest. Czas pokaże.