Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erryk1983

Zostawiłem swoją kobietę z dzieckiem wybrałem pracę

Polecane posty

Gość tak ciezko okreslic
ale jakby tamta cie nie zostawila to bys nie myslal o powrocie,co? po prostu nie chcesz byc sam,pierwsza cie denerwowala marudzeniem,ona sie nie zmienila za kilka tygodni znow by marudzila ,jest teraz szczesliwa i potrzebny jej jestes jak wrzod na du*pie a powiedziala ze cie kocha ale nic z tego,wybacz stary ja mojemu exowi tez tak mowie zeby pomagal mi przy dziecku i placil oczywiscie.....a tak to zrobil mi przysluge ze mnie zostawil ty pewnie jej tez ,wiec wracaj sobie do tego "lepszego " zycia w anglii i nie zawracaj jej wiecej du*py.....po prostu jestes LUZER,bez rodziny,bez konkretnego miejsca zamieszkania a kasa to nie wszystko :)

Gość safasgfas
dlaczego nie zostawisz matki twojego dziecka, dlaczego chcesz ją znowu zranić, jak bardzo bedziesz się starał to w końcu ci przebaczy, ale tobie znowu coś odpali , znowu znudzi się normalne życie i znowu uciekniesz.... jestes egoistą. Zajmij się relacjami z synem i nie próbój łatać czegoś co dawno się rozpadło./

Gość Erryk1983
Kto pisze że chcę ją zranić? Dzisiaj byłem u nich i sama się do mnie przytuliła więc nie pierdolcie farmazonów!

Gość wfgwf
Erryk1983 przytuliła się bo pewnie bardzosie starsza , ale i tak wam nie wyjdzie, zrozum zycie się nie zmieniło, jak zamieszkacie razem będzie tak jak było, przeanalizuj sobie powodu dla których uciekłes z domu.

Gość jsdnjdad
hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaalo, autorze, i jak?? zdzialales cos???