Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdewdewddddddd

Zle mi :(

Polecane posty

Gość dewdewdewddddddd

zakochałam się lub zauroczyłam w facecie co ma narzeczoną :( i nie ma zamiaru jej raczej zostawiać bo przez te 4 miesiace co się spotykamy jej nie zostawił... Jest dla mnie zawsze mily , nigdy sie nie klociliśmy , nigdy nie jest chamski itd ale nadal z nią jest :( Choc podejrzewam ,ze dlatego ,ze dzieki niej bedzie miał prace w firmie jej ojca lub bedzie nawet wlascicielem kiedys ,a to duza firma...

Gość dewdewdewddddddd
sytuacja beznadziejna? :(

Gość sdfghjuik
powiem szczerze: gooowno nas to wszystkich obchodzi przegrańcu.

Gość dewdewdewddddddd
nie jestem żadnym przegrancem.. mam wielu adoratorow ,ale co ja mam poradzic ,ze akurat sie zauroczyłam w tym co ma narzeczona ? :( a dla niego to chyba tylko seks...

Gość SamaJa2
Więc na zawsze zostaniesz tylko kochanką.

Gość dewdewdewddddddd
właśnie nie chce byc tylko jego kochanką.. ale też ciezko mi sie by było z nim rozstac. choc juz sobie postanawiałam ,ze go rzuce pare razy. Najgorsze ,ze on nawet nie mowi o potencjalnym rozstaniu z ta swoja dziewczyna. maja razem mieszkanie, ślub za rok ,rodziny zaprzyjaznione..

Gość SamaJa2
To oczywiste, że jej nie zostawi, a Ty spotykając się z nim pokazujesz, że nie masz godności. Jak możesz być dziewczyną tylko na seks? To prawie jak prostytucja. Obudź się laska

Gość sdfghjuik
postaw się na jej miejscu, tak na chwilę, poszukaj tej resztki empatii i pomyśl, jakbyś się czuła, gdybyś była nią. robisz krzywdę jej i sobie, a ten gnojek z tego korzysta.

Gość sdfghjuik
a tak z ciekawości, nie musisz odpowiadać, jeśli nie chcesz. Czytałam kiedyś artykuł, że kobiety wchodzące w związki z zajętymi mężczyznami najczęsciej wywodzą się z rodzin, gdzie relacje z rodzicami, lub też z jednym z nich (głównie z ojcem) były złe, lub conajmniej bardzo chłodne, i teraz chcę sobie to zrekompensować (mniejsza o mechanizm psyche)... To prawda?

Gość dewdewdewddddddd
no dziecinstwo miałam bardzo zle... w domu też bo byla przemoc itd ,ale nie wiem czy to akurat ma tu jakies znaczenie

Gość sdfghjuik
dzięki za odpowiedź, nie mam w otoczeniu takich osób, a byłam ciekawa na ile ten artykuł był prawdziwy. Dokładniej tam było napisane, że kochanki chcą sobie zrekompensować brak prawdziwego ojca, lub podświadomie zemścić się na matce, stąd nie chcą mieć "swojego" mężczyzny tylko cudzego, a jak się do tego dołoży brak wiary w siebie i niską samoocenę ( myślenie "jestem niewarta prawdziwej miłości" plus "muszę mieć faceta żeby coś znaczyć") to właśnie skłania ku spotykaniu się z zajętymi.

Gość sdfghjuik
i sorry za tego "przegrańca" w pierwszym poście, ale z przyczyn osobistych jestem dość przewrażliwiona na punkcie nieuczciwości w związku, tudzież mam dziś mega PMS i trochę mnie ponosi ;)