Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ette

Wyśmiał mnie...

Polecane posty

Gość ette

Podobał mi się pewien nieznajomy mężczyzna, przy pogawędce zapytałam czy ma żonę, on wydał dźwięk "pfff" śmiejąc się i odszedł bez słowa. Może to i nic wielkiego, ale czuję się dziś cały dzień beznadziejnie. Nie rozumiem dlaczego tak chamsko się zachował, mógł normalnie powiedzieć, że nie jest zainteresowany. Już w życiu pierwsza się nie odezwę do faceta.

Gość sldkhsd212389
ale cham

Gość kgrvn;tgvonr
Paskudna locha jestes dlatego tak zareagowałem, sorry mogłem być bardziej delikatny.

Gość kokojoi
przecież to normalne pytanie,niekoniecznie podryw a on tak sie zachowując pokazał swoją,,klasę''a raczej jej brak,nie masz co się przejmować

Gość ette
Oczywiście, że zapytałam, bo chciałam się umówić. Niczego w wyglądzie mi nie brakuje moim zdaniem, więc bez takich. Faceci płaczą, że czekamy jak księżniczki na ich ruch, a jak już się odważyłam na cokolwiek, to takiego kopa dostałam. Szczerze nie spodziewałam się, można odmówić w bardziej kulturalny sposób. Widzieliśmy się tylko kilka razy w życiu i kilka razy rozmawialiśmy bardzo krótko. Obcy facet, ale mi się bardzo spodobał, więc dlaczego miałabym nie zapytać? Facet po 40. Łatwiej mi było zapytać pierwsze czy jest żonaty niż od razu zaproponować spotkanie.

Gość i co sie przejmujesz
prostakiem? facet sie nawet zachowac nei potrafi to olej ;)

Gość kgrvn;tgvonr
Jutro jak się spotkamy to bierz bez pytania do buzi,nie będe nic mówił, na to pozwalam.

Gość ette
Dzięki za pocieszenie! :) No nic, trochę wstydu jeszcze nikogo nie zabiło ;)

Niektórzy faceci to idioci.. Nie chcę szufladkować ale nigdy nie spotkałam mężczyzny, który miał dobre serce, to przykre :(

Gość udoni
Ja spotkałam! Miał dobre serce dla wszyskich wokół tylko nie dla mnie! On robił dosłownie wszystko dla znajomych i rodziny, a ja się musiałam dostosowywać :D

ja mam dobre serce ale co z tego jak i tak nikt tego nie zauważa, wolałbym być złym człowiekiem przynajmniej ktoś by się mnie obawiał i liczył się ze mną

Gość Patka z Kielc
O matko! Co za zniewaga! Powinnaś dźgnąć go nożem przy najbliższej okazji:classic_cool:

Gość ette
Nie odzywaj się pierwsza to chyba najdurniejsza rada jaką można dać. Jakbym się nie odzywała pierwsza, to w życiu nie miałabym ani jednego chłopaka chyba :) Kilka moich koleżanek po ślubie też wszystko zaczęło w swoich związkach.

Gość kokojoi
z kielc i odrazu scyzoryki w glowie:/

Gość teBay
Trudno mi uwierzyć, że facet po 40 tak się zachował. To jakaś baja.