Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loretta29

wkurzonba ciężarówka

Polecane posty

Gość Loretta29

hej dziewczyny! jestem w 36 tyg drugiej ciązy. ciąża od początku zagrożona- niewydolność szyjki, założony krążek i tabsy na podtrzymanie. ale nie o tym. dziś się tak wkurzyłam, a właściwie zrobiło mi się mega przykro... wyobraźcie sobie, ze moja rodzina obraziła się na mnie, że nie przyjade do siostry na 18stke.... dodam, ze musiałabym jechac ponad 100km, a na dodatek jestem przeziębiona. zatanawiam się, czy to ze mną jest coś nie w porządku, czy moja rodzina a głównie rodzice to egoiści???? no bo jak to wytłumaczyć??? ehhhhhhhhhhh

Gość erty34567ui
wypierdalaj z tym kolejnym tematem o ciazy

Ja uważam, że trochę przesadzają. To tylko 18-stka. Jeśli jesteś naprawdę w takim stanie, że nie chcesz ryzykować, to nie miej wyrzutów sumienia. Dbasz teraz nie tylko o siebie. A ich postawa jest dziwna trochę. Nie stresuj się i już.

Gość Loretta29
dzięki... bo już myślałam, ze może hormony mi buzują i to ze mną się coś porobiło :-)

w ogóle to uważam że to prowokacja :) ale nie będę tego pisać bo jak się okaże że to prawda to wyjdę na okrutną :classic_cool:

Gość Loretta29
whedif to nie prowo... taka rzeczywistość, niestety...

"to nie prowo" - hehe naiwne tłumaczenie :classic_cool: wybacz, za dużo tutaj zbiegów okoliczności te kilometry, to przeziębienie, mała waga wydarzenia (urodziny siostry) ech no ale niech Ci będzie: współczuję Ci i zajebać takich rodziców :-P better?

Gość zarazlunie
Chyba zartuja. Sto km na koncowce zagrozonej ciazy? A zapytaj czy nie zepsujesz imprezki, jak cos ci sie stanie po drodze? Powalone baby. :/

Gość Loretta29
whedif może i głupie tłumaczenie... może i głupie przypadki... ale uwierz mi, że się zdenerwowałam. Mówię, że hormony buzują na tej koncówce ciązy....... i sama siebie nie poznaję. wiem, że mam rację i dobrze robię a mimo wszystko szukam pocieszenia na kafe... chyba się cofam ;-)

Gość zarazlunie
po urodzeniu bedzie tylko gorzej.. Uwazaj na syndrom pieluchowego zapalenia mozgu, mhm.

Gość o żesz kurdeeeeeeeeeeee
nie masz wiekszych prblemów?

Gość WALDI_67
DO o żesz kurdeeeeeeeeeeee: A Ty nie masz ciekawszych zajec niz siedzenie na kafe...?