Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam bita... ..

Byliście bici pasem w dzieciństwie?

Polecane posty

Gość bylam bita... ..

ja bylam, co za trauma......

Gość bylam, t
raumy nie nie mam, ale swojego dziecka bic niezamierzam. to jest ponizanie nic wiecej. i bezradosc doroslego wobec dziecka.

Gość bylam bita... ..
też sobie tego niewyobrazam.... mam jeszcze mlodsze rodzenstwo ktorego rodzice juz nie bija na szczescie..

Gość chyba nie dokonca
skoro tak cie upaśli

parę razy dostałam, najgorzej, że nie za siebie, tylko za młodszą siostrę zazwyczaj - że nie pilnowałam i coś tam zrobiła ale nie skrzywiło mi to psychiki ani nie zniszczyło życia, bez przesady

Gość pasem nie
Ojciec uderzył mnie kilka razy smyczą albo ręką. Ale to były ekstremalne sytuacje. Brat też czasem dostał. Traumy żadne z nas nie ma.

Gość huulaaahooop
byłam, to było dla mnie upokarzające (i bolało), dzieci swoich nie biję

Gość juytbsg
Mnie raz matka zlala pasem, zgadnijcie z jakiego powodu??? balam sie dentysty i nie pozwolilam sobie wyrwac zeba, mialam wtedy jakies 5 lat... kazala mi zdjac spodnie, polozyc sie na krzesle i sprala mnie tym pasem po tylku do tego stopnia ze z bolu, placzu i przerazenia nie wiedzialam jak sie nazywam ojca nie mialam, a matka psychicznie znecala sie na mnie nagminnie jej ulubionym powiedzeniem bylo ze wpedze ja do grobu, ona umrze a ja pojde do domu dziecka bezstresowe dziecinstwo...

Gość prawictwo pospolite221
nie ,a le dostałem w jądra pilka od tenisa

Gość tgrhyty5rtujyujfyjryfjhuy
jak dostalam wpierdol kiedys to wiem do dzis ze nie wolno samemu wlosow obcinac. Chcialam byc tylko kurwa czerwonym kapturkiem!!!!

Gość tgrhyty5rtujyujfyjryfjhuy
mozna dostc wpierdol, byle by nie bylo to pranie codzienne. Ale uwazam , ze jak bym miala swoje dzieci i by byly niegrzeczne tez by dostaly wpierdol.

Gość smeorgavila
Ja dostawalam kijem bejzbolowym po glowie do utraty tchu i drutem kolczastym po dupsku

Gość gość
tak jestem bardzo często kiedy tylko coś przeskrobie np. mam złe oceny ojciec zaraz sięga po pas karze mi iść do swojego pokoju on zaraz tam przyjdzie gdy przychodzi każe mi zdjąć spodnie i majtki i pierze mnie swoim wojskowym paskiem tak z około 50 razy po tym wszystkim mam cały czerwony tyłek ze nie mogę usiąść gdy tylko coś przewinie to odrazu mam taką kare

Gość gość
też dostawałam, zazwyczaj po wywiadówce pasem po gołym dupsku;/

Gość gość
Tak, ale tylko i wyłącznie ze swojej winy, żalu nie mam. Głównie od ojca, bo to on nosił pas w spodniach, bolało za każdym razem, ale było skuteczne.

Gość gość
tylko psychopaci biją swoje dzieci no i bezsilni głupcy patologia

Gość gość
dodam ze klaps to tez bicie patologia jeśli ktos mysli inaczej to jest ignorantem i/lub zboczeńcem