Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oferma zyciowa

Moja byla urodzila dzisiaj

Polecane posty

Gość oferma zyciowa

Jestem w szoku, bo moze sie okazac ze to ja jestem ojcem dziecka. Uprawialismy sex bez zabezpieczenia tuz po sylwestrze, niedlugo przed naszym rozstaniem. Po rozstaniu nie mialem z nia kontaktu. Dzisiaj zadzwonila i powiedziala ze jej nowy facet robil test na ojcostwo i okazalo sie ze nie jest ojcem! W poniedzialek ja mam isc na test. W zwiazku z tym mam pytanie - gdyby okazalo sie ze to ja jestem ojcem dziecka jak wygladalby podzial rol rodzicielskich? Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość dzisiaj urodzila i juz
jej facet ma wyniki badań na ojcostwo????? marne prowo:o

Gość tak jak go sobie ustalicie
prawdziwa oferma z ciebie. Podzial rol ustalacie sobie sami, nie za posrednictwem kafeterii.

Gość oferma zyciowa
Moze to i szybko ale juz dzsiaj otrzymali wyniki testow, byc moze dlatego ze laboratorium w ktorym to bylo przeprowadzane robi to sprawnie i szybko, sam nie wiem dlaczego od razu no ale tak bylo. Wlasnie ze nie ustalimy sami, bo ona pewnie bedzie chciala sprawowac opieke nad dzieckiem. Pewnie bedzie potrzeba rozwiazywac sprawe w sadzie, moze mi ktos cos poradzic, bo ja na prawie sie nie znam wcale??

Gość oferma zyciowa
Pytam na kafeterii bo niby skąd mam takie rzeczy wiedzieć w wieku 15 lat? Trochę wyrozumiałości sucze

Gość oferma zyciowa
podszyw

Gość no sprawa jasna
podział obowiazków bedzie wygladał tak, ze ty placisz ona ma wychowuje

Gość no sprawa jasna
* a ona wychowuje

Gość oferma zyciowa
No ale czy bede mogl dziecko odwiedzac? Jesli tak to jak czesto?

Gość awdth
A moze siedzisz w domu przed kompem i ci nudno?

Gość oferma zyciowa
Wolne zarty, ja sie powaznie pytam Czy tutaj wg was naprawde wszystko to musi byc fake albo prowo?? Widze ze chyba od nikogo tutaj porady nie uzyskam

Gość awdth
I moze wyników na ojcostwo nie dostaje się tak szybko?

Gość awdth
Chcesz porady proszę bardzo - jeśli jesteś ojcem dziecka to do 18 twoi rodzice bulą alimenty a potem to już tylko ty (możesz oczywiście walczyć o opiekę nad dzieckiem - powodzenia). Co do widzeń z dzieckiem - jeśli ci zalezy - idź na kompromisy z matką dziecka i już jak nie to sąd. Tak to już jest w dorosłym zyciu

Gość oferma zyciowa
Jezu, nie wiem kiedy sie je dostaje, nie mam o tym zielonego pojecia Sprawa wyglada tak, ze zadzwonila i powiedziala ze on nie jest ojcem. Skad ja moge wiedziec kiedy i jak szybko to sie robi?? Mnie nie pytajcie, nie ja przeprowadzalem te badania Dzisiaj urodzila i dzisiaj juz byly wyniki, a pytania czemu tak szybko to nie do mnie.

Gość awdth
To zrób test na ojcostwo i po cholere do ciebie zadzwoniła - po to żeby powiedzieć, że dziecko nie jest jej faceta? Proszę bąź powazny

Gość awdth
I co powiedziała, że ty jesteś ojcem? Z twoich wczesniejszych wpisów wynika, że już myślisz o spotkaniach z dzieckiem itd = nastawiasz się że to ty jesteś tatą?

Gość oferma zyciowa
Moi rodzice nic do tego nie maja, jestem dorosly juz od dawna i mam prace, takze pewnie ja bede musial placic. A da sie cos zrobic zeby nie placic? Gdybym np z nia pogadal? Bo jej facet tez ma prace i zarabia duzo to mozec ja nie bede musial? Czy to nie wyjdzie? Pogadam z nia, moze pozwoli mi sie widywac, a jak nie to pojde do sadu...

Gość oferma zyciowa
Nie powiedziala bo oficjalnie jeszcze nic nie wiadomo, ale domysla sie tak samo jak ja. Nie to ze sie nastawiam, ale wszystko na to wskazuje dlatego w pierwszym poscie napisalem ''gdyby okazalo sie..''

Gość awdth
Słuchaj nie bądź gnojem jeśli to twoje dziecko to płać i się nie wymiguj (sąd ci ustali alimenty - mało zarabiasz albo coś) co ważniejsze jeśli jesteś to jesteś ojcem to musisz wspierać dziecko (szczególnie kiedy nie jesteś z jego matką) ono cię naprawdę potrzebuje w sensie emocjonalnym

Gość te verde unplugged.
To uwazaj, moze ktos cie chce w cos brzydkiego wpakowac :D

Gość awdth
No i stary jak pójdziesz do sądu z prośbą o widzienie z dzieckiem z jednoczesnym uchylaniem się od płacenia alimentów (pracujesz - nawet 1/3 twoich zarobków może iść na alimenty)to trochę słabo to widzę

Gość oferma zyciowa
Ja sie nie wypieram tylko wlasnie tak jak napisalas potrzebuje mnie w sensie emocjonalnym a nie tylko materialnym, a nie wiadomo czy w ogole bede sie z nim widywal, albo jak juz to rzadko.

Gość palindromy
a pytales sie jej ilu jest kandydatow na ojca? bo jak dwoch, no to juz gratuluje.

Gość awdth
1. Zrób test na ojcostwo. 2. Jesli to twoje dziecko to i dź do prawnika i wtedy walcz o syna/córkę. 3. Zapoznaj się z sytuacją twojej ex - jest mężatką? Pracuje?

Gość awdth
Poza tym jak się nie dogadujecie z matką to sąd wyda wam odnośne względem widzenia

Gość oferma zyciowa
Pytalem sie jej czy moze z kims jeszcze byla albo uprawiala seks ale ona sie wypiera i mowi ze poza jej nowym facetem to z nikim. A on zostal juz wykluczony. No chyba ze klamie i cos ukrywa i miala jeszcze jakis seks na boku. W poniedzialek sie okaze. Z tym gosciem to oni nie sa malzenstwem. Czy pracowala to nie wiem bo nie utrzymywalismy kontaktu.

Gość oferma zyciowa
A coz to takiego? Wybacz ze tak pytam ale w tej sprawie to ja laik jestem ;)

Gość te verde unplugged.
Szukaj w internecie ile sie czeka na testy na ojcostwo. Prawdopodobnie ktos kogos robi w konia, albo ty nas, albo... ;)

Gość oferma zyciowa
Mozliwe ze mnie oklamuje zeby tylko kase wyciagnac. W poniedzialek zrobie test, jesli sie okaze ze nie jestem ojcem to znaczy ze mi nasciemniala no i wszystko jasne. A jesli sie okaze ze jestem no to coz, pojde po porade prawna bo czuje ze z nia sie raczej nie dogadam.

Gość ale co ty chcesz za porade
Wasze dziecko, to musi z czegos zyc... po co byles z ta kobeta???