Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merlin monroeee

Co zrobić żeby facet się odkochał?

Polecane posty

Gość merlin monroeee

Robię wszystko czego nie lubi a on nic!!!Zadowolony:o

Gość merlin monroeee
Dodam że zdrada odpada Nie chcę żeby pomyślał że kurwa ze mnie!

Gość neti24
Heh skąd ja to znam.. Ale to już z nim zerwalas? czy dopiero sie do tego zabierasz?

Gość Pesymistyczna
puścić bąka w jego towarzystwie?

Gość fvfdv
a może ta zdrada by właśnie zadziałała ,jak masz go tak dosyć...

Po prostu bądź chamska, ordynarna, rozwiązła, smarkaj w rękaw, bądź niechlujna i brudna, że odważę się powiedzieć, za przeproszeniem, śmierdząca, używaj wulgarnych słów w nadmiarze, zacznij pić, pokazuj się w towarzystwie np. brudnych, pijanych i niechlujnych pijaczków, żyjących z kradzieży złomu. Gwarantuję 100% sukces. Nie dziękuj mi, ja tak z życzliwości;-)

Gość butem_w_mordę
wiem, z lesbijkami już tak jest, faceta potrzebuje na chwilę jako parawan aby rodzinie pokazać, żeby wszyscy myśleli, że jest normalna a gdy już rodzina poznała faceta i zaakceptowała to nagle lesba oświadcza całej rodzinie, że ten gostek okazał się ostatnim skunksem i najlepiej o bydlaku zapomnieć bo to pijak, świnia i podrywacz , więc lesbijce tylko współczują i razem z nią łzy wylewją wmawiając sobie, że każdy facet to świnia

To, że każdy z nas- to świnia, rozpustnik i bydlę oraz ostatni skulbysyn, to podstawowe założenie i o tym każda wie. My także. Dlatego miłość lesbijska jest wyższym stopniem człowieczeństwa. A np. Kopernik była kobietą, o !

Gość Espresso29
Co za bdura ludzie !!!

Gość Lalalalalaaalllllaaa
AHAHAHAHAHA ..... - i tyle w temacie loszolomy . :DD

Gość butem_w_mordę
rozumiem, że kobiety chcą wykorzystywać finansowo facetów i chcą być zapraszane przez facetów na różne rauty i imprezy, ponieważ facet z kobietą zawsze ładnie się prezentuje ale gdy kobieta używa faceta jako parawan to jest ostatnią francą, skuurwysyństwo do potęgi trzeciej, sama nie jest szczęśliwa ale z premedytacją wykorzystuje faceta do swoich gierek , aby tylko sobie zapewnić alibi, żeby ludzie nie gadali, że kocha inaczej