Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam mam do was pytanie co wy myślicie czy mogę być w ciąży ?.... czekam na okres a tu nic .. powinnam teraz na dniach dostać . uprawiałam sex z chłopakiem bez zabezpieczenia w 16 dniu cyklu i tydzień później też bez zabezpieczenia . nie pamiętam czy sperma się znalazła we mnie tamtego dnia jak był 16 dzień cyklu ponieważ mieliśmy rocznice i wypiliśmy .od pewnego czasu strasznie mi nie dobrze , nie mogę jeść mimo jestem głodna bo od razu mi się unosi , bolą mnie piersi przy dotykaniu, ciągle czuję się taka pełna ,nie mogę patrzeć na słodycze blee, boli mnie brzuch tak jak na okres.nawet kawa mi tak nie smakuję którą kiedyś mogłam pić i pić , cykl mam 28 dni ostatnio mi sie spoznił 2 dni okres . nie wiem może to wszytsko dlatego bo dostane okres nie wiem a wy co myślicie ?

Gość ognista kula mowi
ze na bank jestes w ciązy

Gość agiew
Najlepiej będzie jak w dniu spodziewanej miesiączki zrobisz test. 16 dzień cyklu....a jakie masz je długie? Bo to mógłbyć jeszcze Twój dzień płodny. Jeśli nie jesteś w ciązy to na przyszłość radzę ci określać fazy cyklu na bieżąco. Są tego specjalne testery na ślinę

Gość czarna kawka
matki ile jeszcze takich idiotek bedzie na kafe ? młode głupiutkie, robią coś a potem myślą....

Gość po pijaku zmajstrowaliscie
bachora? :O Makabra!

Gość Niuniulkai
duże prawdopodobieństwo

Gość **x**
jak ci sie spóźnił poprzednio 2 dni tzn. że cykl był 30 dniowy a nie 28. Jeśli teraz też miałby być 30 dniowy to 16dc to sam środek owulacji i największa szansa na zapłodnienie

Gość ciśn
Tak, to na pewno ciąża. :-) Gratulacje :-D pomyśl tylko ... takie małe, różowe, wrzeszczące coś :-D