Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertujhtykj

Niekryty Krytyk...Boże jak ten koleś mnie irytuje

Polecane posty

Gość ertujhtykj

Czy was też ten koleś wkurza ? Przecież on jest tak sztuczny i daremny że dosłownie mnie mdli z irytacji jak oglądam jego żałosne i denne filmiki. http://www.youtube.com/watch?v=XP_7f-uVdCs Jak ludziom może się podobać to co ten kretyn robi ? Przecież on w tym jest totalnie beznadziejny a myśli sobie że jest śmieszny.

Gość dgdgfgfg
ja go uwielbiam:D

Gość AnyKrytyk
Hah no też go nie cierpię. Jednak prawdą jest to, że głupota się sprzedaje :)

Gość Senatornarowerze
Nie rozumiem jak kogoś może zachwycać jego postać? On chciałby być jak Kuba Wojewódzki, ale niestety "Skrytyka" tylko dzieci z gimnazjum słuchają na swoich smartfonach:P Ja go nie słucham wcale,(właściwie nie poniżam się) . Myśli że może w końcu uda mu się zrobić coś co uzyska miliony wyświetleń i w końcu poczuje się "FAJNY". Może utwórzmy stronę jego fanów, klikajmy wyświetlenia i zachwalajmy go, jakie to jego utwory są świetne, a jakie żarty....boki zrywać:) . Trochę ironii nie zaszkodzi, i tak nie zaskoczy:)

Gość gość
Ja go bardzo lubiłam kiedyś,ale anulowałam suba jakiś rok temu, bo zaczął nagrywać coraz bardziej denne filmiki :O

Gość gość
Odcinek o telezakupach ma 3 miliony wyświetleń, więc nie jest źle :classic_cool:

Gość gość
Mnie tam śmieszą jego filmiki, zwłaszcza te wcześniejsze sprzed roku, 2 lat, bo te najnowsze są do bani, zjebał i tyle albo już stracił swoją najlepszą wenę...

Gość gość
a wiecie co sie teraz z nim dzieje?

Gość gość
A co ma sie dziać? Dalej działa na yt mial swoj 6 jubileusz a tak btw to yt nie jest jego pracą pełnoetatową bo pracuje w agencji reklamowej,udziela korepetycji gimbusiarni (bez obrazy) i zyje sobie :)