Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pesymistyczna

Co nadaje sens Twojemu życiu?

Polecane posty

Gość Pesymistyczna

...

Gość singleone
obecnie moje zycie jest bez sensu- w zasadzie to nic ciekawego sie nie dzieje. ostatnio zylam dla pracy (lubilam ja, dobrze zarabialam) ale zwolnilm sie bo honor nie pozwolil mi tam pracowac (ostre ciecia finansowe). na szczescie mam mocna psychike i nie zalamuje sie:)

Gość podarnik
pogoda uśmiech innych ludzi pies smaczne jedzenie spacer po parku rodzina jazda konno gry planszowe codzienne sytuacje :)

Gość editulka
mi włsnie juz nic nie daje sensu.....pracy swojej od dlugiego czasu nie lubie, z chlopakiem zerwalam po 6 latach bo zawrocil mi w glowie skutecznie mlodszy facet, ktory chyba chcial tylko jednego....i wczoraj tez oznajmil ze ma tego dosc mam dołek :(

Gość Pesymistyczna
tu mnie też będzie rodzina i moje psiaki ;d ale to wszystko mało...

Gość Pesymistyczna
to u mnie* Jakoś nie umiem cieszyć się z takich pie**dół jak pogoda. Uśmiech innych ludzi też nie , to że ktoś jest szczęśliwy a ja nie , nie grzeje mnie...

Gość Espresso29
Poprostu uśmich ... To banalne ... Ale każdego dnia z nim trzeba wstawac i szukać nowej motywacji ... Sam to wiem ... bo próbuję ją znaleź codzienie o 6 ranio ;)

Gość Anikar
Sensem mojego zycia jest moj synek. To dzieki niemu sie uśmiecham, wstaje rano i wiem ze jest ktoś kto kocha mnie bezgranicznie i bezinteresownie. W trudnych sytuacjach kiedy wydaje mi sie ze brak mi juz sił, myśl o nim sprawia ze potrafie zyc i walczyć dalej. To on bezgranicznie wierzy we mnie i wiem ze nie moge go zawieźć. Szczęście daje mi patrzenie jak dorasta, rozwija sie i staje sie coraz bardziej samodzielny. Z cała pewnością moj synek nadał sens mojemu życiu.

Gość matka polka?
ludzie których kocham-dzieci ,facet,każdy nowy dzień ktory może przynieść ze sobą coś z czego się można cieszyć w tym smutnym kraju.

Gość Piotrek 17..
walka o zycie,mam raka i dzisiaj jadę na badania kontrolne,pierwsze po chemii,którą skończyłem 7 wrzesnia i mam nadzieję,że mi się udało

Gość czuje i wiem
ludzie których darze uczuciem- mój facet, babcia, rodzice, przyjaciółki i przyjaciele no i mój piesek. czytanie i dążenie do kształcenia się. marzenia na przyszłość...

Gość czuje i wiem
no i spontaniczne przygody typu wyjazd o którym postanawiam nagle, seks w jeziorze, taniec nocą w mieście itp...

Gość nieoNN
Miłość i pasja. I przekora która każe mi zazwyczaj iść pod prąd i nigdy na skróty.

Gość Dziadek Lodek
rodzina czyli moja babka Lodziarka :D i uczucia te zawsze wzmacniają :)