Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 macie jakies pomysly?

mieszkanie BEZ kuchni ????

Polecane posty

mog臋 wynaj膮膰 fajne mieszkanie, w dobrej cenie, ale jest jedno ALE - w mieszkaniu nie ma kuchni (jest tylko ma艂a lod贸wka i zlew) lubi臋 gotowa膰, je艣膰 w domu.... ale ju偶 si臋 zdecydowa艂am w艂a艣ciwie na to mieszkanie.... mam parowar jak jeszcze mo偶na sobie radzi膰 w mieszkaniu bez kuchni??? ;) gotowe dania odgrzewane w mikrofalowce nie wchodz膮 w gr臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
aha i obok lod贸wki stoi sedes W艂asciciel m贸wi艂, 偶e urz膮dzi艂 mieszkanie wg mody z USA :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ixyyyyyyyyyyy
a dlaczego nie ma kuchni? to tylko sytuacja przejsciowa czy tak na stale? nie wiem jak mozna zdecydowac sie na takie mieszkanie, no chyba, ze niedlugo to sie zmieni

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuj臋 za podszyw nie ma kuchni i szybko nie b臋dzie mieszkanie jest urz膮dzone - wlasnie oprocz kuchni dlatego jest nizsza cena wlasciciel nie chce teraz inwestowac

Udost臋pnij ten post

jeszcze jedno - mialabym wynajac to mieszkanie na rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uyrgvu
jezeli cena jest atrakcyjna to ja bym wynaj臋艂a, zawsze mozesz sobie cos tam dostawic mikrofalowke czy cos...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup piekarnik
elektryczny, ma艂a kuchenka gazowa czy elektryczna to tez nie jest wielki wydatek

Udost臋pnij ten post

no wlasnie ja nie jem gotowych dan do mikrofalowki :( staram sie odzywiac zdrowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuchenka elektryczna z dwiema
grzalkami. po slubie jak sie wprowadzilismy do nowego mieszkania tez tak zylam z mezem przez ok 8 miesiecy i bylo ok. skombinuj jakis stolik, na to kuchenka. one nie sa drogie. wiadomo im tansze tym slabsza moc i dluzej trzeba gotowac, ale jak na rok?

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki w艂a艣nie tak planuj臋 - kuchenka z dwoma palnikami, czajnik bezprzewodowy, mo偶e zamiast tradycyjnego piekarnika ten taki piekarnik halogenowy (tzw. kombiwar)

Udost臋pnij ten post

sedes i zlew kuchnia masakra, to kup p艂yty wi贸rowe czy inne i odgrod藕 ten sedes z drzwiami a do zlewu kup jak膮艣 szafk臋 . Na pewno co艣 da si臋 zrobi膰, w艂asnymi si艂ami.

Udost臋pnij ten post

anija21 z tym sedesem to byl podszyw :P

Udost臋pnij ten post