Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hferayguryujgfaeuj

kochane, jak napisac po ang ze wyjezdzam na pare dni?

Polecane posty

Gość hferayguryujgfaeuj

po angielsku. plis :) bede wam mega wdzieczna. taki cytat. ''wyjezdzam na pare dni. moge nie byc dostepna na internecie'' :(

Gość hferayguryujgfaeuj
skarbie jestem ci wdzieczna . kochanie :)

Gość hferayguryujgfaeuj
jestem mega wdzieczna , bo niektore pisza glupoty zeby sobie statystyki podniesc. a jestes ta oaoba co nie ma tak. Takich ludzi cenie bardzo. za pomoc. :) bezinteresowna pomoc. Juz cie lubie :)

Gość wysoki.brunet
:)(

Gość hferayguryujgfaeuj
ok. to jeszcze jedno. :d kochasz mnie troche? Bylam dla ciebie aniołem. czy przyjedziesz do polski? kiedy? czuje ze cos stracilam w swoim zyciu :D

Gość hferayguryujgfaeuj
a tak powaznie , zakochalam sie od pierwszego wejrzenia. A u mnie nie jest to latwo: :D . Ale moj angiielski slaby troche. Cos tam wydukam.ale nie to co chce . :(

Gość hferayguryujgfaeuj
kochana/ kochany jestes. wielkie buziaki dla ciebie. Bo takich ludzi malo mozna spotkac!!!!!!!

Gość hferayguryujgfaeuj
ale jestem popieprzona. wyslalalm komus innemu :D ale juz sprostowalam. dziekuje , dziekuje , dziekuje, dziekuje :D jestes wspaniala osoba :)

Gość praktyka czyni mistrza
co tu się dzieje do diaska :D myślę że mowa ciała przede wszystkim, pamiętam jak poznałam mojego niemca i rozmawialiśmy - ja ze słownikiem w ręce, po angielsku, z czasem było coraz lepiej, także się nie martw :-) bariery robią ludzie, mam znajomą która trzyma swojego faceta z daleka od znajomych bo jest anglikiem i uważa że to problem, takie coś mnie śmieszy, jak mają się ludzie nauczyć porozumiewania jeśli nie w praktyce?

Gość hferayguryujgfaeuj
daleko jestesmy od siebie. Ale zakochalam sie. Wiem . bo juz mam swoje lata. Nie poradze nic na to. Bede sie uczyc caly czas intensywnie jezyka. Byle z nim porozmawiac. Kocham za zaboj. kocham jak nigdy. A wielu bylo podrywaczy. ale on jeden. Nie wiem co sie dzieje ze mna. Ostatnio jak dzwonil na skypa, to az sie wylaczylam bo zadyszki dostalam . Nie bylam w stanie rozmawiac. musialam ochlonac zeby oddzwonic. zabraklo mi tchu. wspaniale uczucie, a jednoczesnie bolesne ze on tak daleko. :(

Gość moze autorka jest trochę
zwariowana :), ale podoba mi sie, za na kafe mozna sobie pomagac . Ja tez staram sie to zrobic, jesli mogę i tak to forum traktuje - rady a niedo wyzlowsliwianie się. Pozdrawiam was obie.

Gość hferayguryujgfaeuj
jestem zwariowana. Malo tego bardziej zwariowalam:) oszalalam :). Mimo ze mam kryzys jakis z innych powodow (pracy ), nie mysle o tym , tylko o nim. kocham , kocham, kocham. szalenstwo ! odbila mi palma. dziewczyny chce zebyscie kiedys tez to poczuly. to szok . to szalenstwo!

Gość hferayguryujgfaeuj
nie patrzcie na problemy. Dajcie sie rozkochac i zakochac. Kochane jestescie wszystkie. Tylko czesto smutne. Ale nadejdzie taki dzien , gdzie poczujecie ze zyjecie :) Zycze wam tego :)