Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość coś tam bedzie

W końcu wstępnie wymyśliłem jak zmienić statut bezrobotnego

Polecane posty

Gość coś tam bedzie

już prawie rok bez pracy w sumie trochę się przyzwyczaiłem chodź łatwo nie jest tak nie wstawać i pędzić po to by wykonywać jakieś powtarzające się codziennie czynności.. cóż. Niestety moja małżonka strasznie ględzi więc mając na uwadze iż nieomal pewnym jest że pracy nie znajdę (sytuacja i prognozy w UE) wymyśliłem że zatrudnię siebie sam (niestety własna firma), wtedy mój statut się zmieni i nie będzie ględzenia, lecz potrzebna jest taka działalność ażebym jednak zarobił jakieś pieniądze bo jak ich nie będę przynosił choć odrobinę do domu to i tak będzie ględzenie, aha no i muszę sobie zapłacić te składki zusy itp... bo inaczej nie będę pracownikiem własnej firmy, więc znowu ta kasa... :( Ale już zmierzam do celu mojego wątku otóż może ktoś ma pomysł na jakiś interes ażebym zarobił na te składki + z 1000 PLN dla żony (żeby nie ględziła) plus coś tam na fajki, piwo i inne niezbędne konieczności. Pomóżcie a w ten sposób zmniejszycie bezrobocie w IV RP cel zaiste szczytny ! P.S. Nie piszcie żebym świadczył usługi seksualne bo jestem brzydki i mam 39 lat. HELP... czekam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować