Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wake_me_up!

Podejrzenia...

Polecane posty

Gość wake_me_up!

Czy związek, w którym podejrzana jest zdrada, ma szansę przetrwania? Jak sobie radzić, dlaczego tak ciężko jest zakończyć takie małżeństwo... czy uczucie, które zostało raz wystawione na niepewność, kłamstwo ma szansę przetrwania i normalnego bytu...

nigdy o tym nie zapomnisz, zawsze w klotniach bedzie to powracac, nawet jak kilka lat bedzie dobrze to i tak To siedziec w tobie :O ja bym tak nie mogla.

Gość wake_me_up!
kiedyś gdzieś słyszałam że osoba zdradzona raz jest "zafiksowana" podejrzeniami do końca tego trwania tego związku... nie wiem, na początku chciałam zakończyć to wszystko, jednak z czasem doszło do mnie że kocham mimo tego co się stało mojego męża i ciężko jest mi się z nim rozstać... może warto zawalczyć o ten związek po raz drugi i ostatni... on się stara, żałuje... jest mi ciężko i wiem że długo będzie ciężko... ale może mamy szansę na nowe życie... może uznacie mnie za głupią, ale chcę dać nam szansę jeszcze raz...

Wiesz co ciężko żyć w takim związku, nieraz lepiej zdradzić i myśleć on zdradził ja też jesteśmy kwita no i koniec gadki.