Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odlotowa Dorota

Dlaczego zaczełyście palic papierosy? Chcecie rzucić?

Polecane posty

Gość Odlotowa Dorota

ja zaczelam w gimnazjum, mam 19 lat dziś, paczka dziennie schodzi, i nie chce rzucać :P a wy?

Gość goła i wesoła loading
po tym jak wykładowczyni mi powiedziala ze nie mam po co chodzic na zajecia bo ona i tak mnie nie przepusci wkurwilam sie nieziemsko i poszlam z kumpela na szluga i tak się zaczelo. kilka razy probowalam rzucic ale widocznie nie jestem zbyt przekonana do tego rozwiazania, bo ja po prostu lubie palic wiec na dluzej nigdy nie rzucilam, zawsze wracalam do nalogu. schodzi paczka czasem wiecej dziennie.

Gość zuuuska90
Zaczęłam palić z głupoty,jeszcze w podstawówce. Jak miałam 20 lat to rzuciłam i nie paliłam przez rok. Teraz znowu jaram, zaczęło się od papierosków do piwa i uzależniłam się znowu. Narazie nie planuję rzucic, bo chcę schudnąć,a to nie ułatwi mi zadania.

Gość sprzedałbym duszę diabłu..
.. byle uwolnić się od tego gówna. zacząłem w wieku 11 lat, teraz, parę lat później, pale 20-40 czerwonych dziennie. brzydzę się tym, nieznoszę tego smaku, stanu gdy zapalisz, zyebanej kondycji. gdy niezapale organizm czuje sie lepiej, ale ta pustka jest nieznośna beznadziejna sytuacja :D