Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból gardła jak diabli

ból gardła jak diabli

Polecane posty

Poradźcie mi coś, od środy mam niesamowity ból gardła, boli mnie z jednej strony i jakby od góry trochę, ból jak przy anginie, wiem, bo przechodziłam nie raz i nie dwa, ale zawsze miałam ropne naloty i gorączkę, teraz gorączki nie mam, białego tez nie a ból jak diabli, gardło tylko trochę zaczerwienione, biorę cholinex, ale nie działa. W życiu mnie tak gardło nie bolało, oprócz, kiedy to na anginę chorowałam, kurcze, co robić?

Gość dwrpu
jakis wirus panuje-tez tak miala zapsikalam Tantum Verde(jest tanszy zamiennik)i strepsilsem sie wspomoglam

Gość też to teraz mam
Ale ja zawsze kupuję Teraflu i przechodzi.

mam i tantum verde, tez nie pomaga kurde, co za ból

Gość Achses
Spróbuj wziąć leki w aerozolu, ktore na mój organizm dzialają skutczniej niż tabletki. Aerozol jest szybko wchłaniany. i z reguły aerozole mają przyjemny smak. No i poza tym zawsze wart skorzystać z porad lekarzy.

Gość ja tak miewam
bo mam 3 migdał i często mnie dopadają choroby gardła. Najlepiej na mnie działa bioparox i tabletki do ssania typu intensive, np. strepsils /najskuteczniejszy/. Możesz też przyjąć coś przeciwbólowego, ja ostatnio wzięłam paracetamol jakiś max/forte - przeciwzapalnie działa i trochę ulżyło to gardło. A też bolało tak jakby mi ktoś głowę odcinał ;-) pocieszające jest to, że jeżeli to wirus to samo po dobie, dwóch odpuści.