Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 b贸l gard艂a jak diabli

b贸l gard艂a jak diabli

Polecane posty

Porad藕cie mi co艣, od 艣rody mam niesamowity b贸l gard艂a, boli mnie z jednej strony i jakby od g贸ry troch臋, b贸l jak przy anginie, wiem, bo przechodzi艂am nie raz i nie dwa, ale zawsze mia艂am ropne naloty i gor膮czk臋, teraz gor膮czki nie mam, bia艂ego tez nie a b贸l jak diabli, gard艂o tylko troch臋 zaczerwienione, bior臋 cholinex, ale nie dzia艂a. W 偶yciu mnie tak gard艂o nie bola艂o, opr贸cz, kiedy to na angin臋 chorowa艂am, kurcze, co robi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dwrpu
jakis wirus panuje-tez tak miala zapsikalam Tantum Verde(jest tanszy zamiennik)i strepsilsem sie wspomoglam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 to teraz mam
Ale ja zawsze kupuj臋 Teraflu i przechodzi.

Udost臋pnij ten post

mam i tantum verde, tez nie pomaga kurde, co za b贸l

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opatra
do lekarza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Achses
Spr贸buj wzi膮膰 leki w aerozolu, ktore na m贸j organizm dzialaj膮 skutczniej ni偶 tabletki. Aerozol jest szybko wch艂aniany. i z regu艂y aerozole maj膮 przyjemny smak. No i poza tym zawsze wart skorzysta膰 z porad lekarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak miewam
bo mam 3 migda艂 i cz臋sto mnie dopadaj膮 choroby gard艂a. Najlepiej na mnie dzia艂a bioparox i tabletki do ssania typu intensive, np. strepsils /najskuteczniejszy/. Mo偶esz te偶 przyj膮膰 co艣 przeciwb贸lowego, ja ostatnio wzi臋艂am paracetamol jaki艣 max/forte - przeciwzapalnie dzia艂a i troch臋 ul偶y艂o to gard艂o. A te偶 bola艂o tak jakby mi kto艣 g艂ow臋 odcina艂 ;-) pocieszaj膮ce jest to, 偶e je偶eli to wirus to samo po dobie, dw贸ch odpu艣ci.

Udost臋pnij ten post