Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiona feministka

Czy kobiecie wypada uderzyc faceta?

Polecane posty

Gość owłosiona feministka

I czy jemu wypada oddać? :) Kobiet się przecież nie bije

Gość prawictwo pospolite221
jesli ją zdradzi to wypada .. wszystko zalezy od okolicznosci . Ale gdyby kobieta mnie uderzyła zwłaszcza , gdyby nie była moja dziewczyną to bym jej oddał .

Gość powiem i ja.......
jeśli Ty będziesz agresywna względem innej osoby to możesz spodziewać się tego że ten ktoś ma prawo się bronić i co to za głupie pytanie czy kobiecie wypada uderzyć faceta ?......nikt nikogo nie powinien bić i uwłaczać mu jego godności

Gość jolowita
dziada trza lać bo się znorowi trzeba mu pokazać gdzie jego miejsce

Gość ljubimsja
tak jak zdradzil a obiecał byc wiernym jak nie wiem oszukal itp to taki kalps jak u dziecka na otrzzwienie uderzenie kobiety nie boli kobieta nie ma tyle sily co facet.. I jesli zdradzil dostal w gebe..to jak ma jej oddac co ona go zdradzila? nie bierze policzek z godnoscia..bo zdradzil itp

Gość opatra
Oczywiscie, ze TAK

wiesz w przypadku gdy uderzy mnie dziewczyna z którą chodze, to raczej bym nie oddał , bo mogła by mnie ukarac przestac robić lody z połykiem . Ale gdyby uderzyła mnie osoba płci zenskiej ktora mi nie robi lodów z połykiem to nie bałbym sie konsekwencji i oddałby jej z siła 3 razy większą.

O jakąś głupotę to na pewno nie, ale rożne są sytuacje np facet zdradzi po iluś tam latach, narobi długów,okaże się,że ma trójkę dzieci z innymi kobietami itp itd :P wtedy czasem ciężko się powtrzymać.

Gość Piekny Chuseyn
facet powinien walić palcem po penisie ale jak nie może wtedy wali w kobiete która ma go w dupie _P ale sprawności mu to nie przywróci ino robi sie jeszcze bardziej paskudny tak zajonc a jak tam Chania> wyładniała? czy jusz jej tak zostanie boleść na TW arzy :-) stęsknił sie za niom cały oddział łącznie z POŁOżną .... acha...pozdro od IFONKI - syn - cały zdrowy i niepodobny do Cioci Chani - Chwała i na Szczęście ...poród przebiegł szybko i bezboleśnie :-P

jak laska robi ci lody z połykiem to trzyma cie za jaja - co znaczy może robić z tobą co chce .. Zaden zdrowy umysłowo facet nie zrezygnuje z lodów z połykiem .

kazdy zdrowy umysłowo facet odda życie za loda z połykiem