Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananhaha

Pomóżcie!! Brak ochoty..

Polecane posty

Gość nananhaha

Kiedyś naprawdę bardzo lubiłam sex.. Miałam na niego też ochotę, a była mega gdy np nie było go 3 albo 4 dni.. Teraz mam z facetem 2 tygodniową przerwę i nic... Nie mam ochoty, nie potrafię się odprężyć, zrelaksować.. Nie chce mi się nawet odrobinę, mimo że on mnie całuje dotyka itd.. Nie wiem co robić, chciałabym ale nie potrafię.. Na mnie sex zawsze działał trochę słabo, nie miałam nigdy orgazmu pochwowego, ale nie było tak jak jest teraz.. już od dłuższego czasu przestałąm miec ochotę, a jak była to mniejsza.. Ciężko było mnie podniecić.. ale teraz to już jest naprawdę masakra.. Macie jakieś rady dla mnie ?

Gość gogow
witaj w klubie ja nie mialam wcale orgazmu z facetemi dlatego stracilam ochote na seks, bo jesli nie bede miec orgazmu to po co sie kochac

Gość ewa__]
a lykasz pigulki?

Gość nananhaha
no moze nie mialam jakies mega przyjemnosci z tego.. ale bylo fajnie, milo i wogole

Gość to.ja
nie wiem co jest z tymi orgazmami ze jedne kobiety maja inne nie bzykam swoja kumpele z roboty i nie jestem jakis figo fago i macho podczas 15 minutowego stosunku potrafi miec 2 razy orgazm dziwnie kobiety sa skonstruowane jedna po godzinie bzykania w ogole go nie ma inna ma 10 co jest grane?

Gość nananhaha
od 4 lat, i bralam je juz za nim zaczelam wspolzyc

Gość nananhaha
sama chcialabym wiedziec ;/

Gość ewa__]
odstaw pigulki, taka moja rada

Gość gogow
wolala bym miec orgazmy 4 razy w ciagu 5 minut ale niestety taka moja cipka , nie wykroje sobie jej i nie włoze innej

Gość to.ja
chodz z mojego wieloletniego doswiadczenia a lat mam 30 a kocham sie od 18stego roku zycia wiem ze orgazm to kwestia psychiki facet i poza sexem musi byc dla kobiety mily, szarmancki, uprzejmy, kochajacy jezeli sie kloci z kobieta, sa zle relacje to w lozku ona nie osiagnie szczytowania ja w pracy buduje wiez ze swoja kolezanka pomagam jej, prawie komplementy, milo z nia spedzam czas i ona sama co 2-3 dni pisze smsa czy sie pokochamy dzisiaj a potem dostaje orgazmow i kazdy jest zadowolony :)

Gość nananhaha
hehe, nie wiem czy to wina tabletek ? jak by nie bylo od poczatku je bralam.. a nie np tydzien temu zaczelam..

Gość ewa__]
ja mysle ze tak, napewno maja na to wplyw tabletki

Gość gogow
hmm w mojej sytuacji psychika nie ma tu nic do rzecz. mam zajebistego narzeczonego kochajacego opiekunczego podoba mi sie pod wzgledem fizycznym , ma cudowny charakter jest dowcipny uwielbiam z nim spedzać czas , mieszkamy od 2 lat razem i nadal za nim tęsknie jak jest w pracy, co z tego jak wchodzi we mnie nic przyjemnego nie czuje jestem znieczulona na jego siurka. jest moim drugim partnerem seksualnym z poprzednim tez nic specjalnego nie czulam

Gość nananhaha
sama nie wiem, tym bardziej ze nie chce miec dziecka, i jakos trudno mi sie z nimi rozstac ;/ a mozesz ta mysl jakos uzasadnic ?

Gość nananhaha
to jest moj pierwszy, wiec niestety ja porownania nie mam

Gość ewa__]
ja tak mialam, po 6-7 miesiacach brania pigulek . zrezygnowalam i mozna powiedziec ze wrocilo do normy;) albo nawet bym powiedziala ze za duzą ochote teraz mam;)

Gość jikij
Ja nie wiem jak to jest ,ale całe swoje dorosle życie nie bylam jakoś bardzo chętna do seksu.Jak byl to byl ,jak nie to nie.teraz kiedy weszlam w okres menopauzy to mi się pozmieniało w głowie.Ciągle myśle o seksie,robie to czego wcześniej nigdy bym nie zrobiła.to prawda-seks siedzi w głowie.Szkoda tylko ,że dopiero teraz odkrywam jego drugą stronę na nowo,a może dobrze że teraz..:)

Gość nananhaha
juz probowalismy.. i rewelki tez nie bylo..

Gość ewa__]
hormony i tyle, cos jest nie tak . ile Ty masz wogole lat?

Gość mimenka
ja tez mam dziwnie na poczatku - moj partenr jest moim pierwszym zawsze chcialam i wszedzie nawet jak ogladalismy film to sie do niego dobieralam teraz jakos po 2 latach zmalalo :/ czasami moge w ogole bez seksu kilka dni a moj chcialby 2 razy dziennie :p :p odkrylam ostatnio ze tak ok 1 w nocy mam chcice i podnieca mnie wszytsko kazdy dotyk wiec mimo bycia pol zoombie wykorzystuje ten moment :p

Gość damianek25
masz orgazmy z facetem?

Gość nananhaha
ja mam 20 lat

No ja też mam troszkę z tym problem próbowałam muchy hiszpańskiej ale nie działa biorę obecnie erotic ale jeszcze szału nie ma może ktoś brał czy jest skuteczny

Zawsze myslalem ze nie moge miec dziewczynyu bo mam malego kutasa a tu sie okazuje ze to nie ma znaczenia bo niektore dziwczyny i tak nie maja orgazmu gdybym taka znalazl to nei zmarnowalbym mlodosci.

Gość nananhaha
nie kazda kobieta zostawia faceta ze wzgledu na czlonka..