Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uk2012

Co sadzicie o imieniu Norbert?

Polecane posty

Gość uk2012

MOj maz ma na imie Robert i bardzo chce aby nasz syn mial na imie Norbert. Co sadzicie o takim polaczeniu i o tym iminiu mnie bardzo podoba sie Oskar ale jestem w stanie ustapic;-)

Gość uk2012
MOze ktos jeszcze sie wypowie.... prosze

Gość anisława8
Norbert jest super, ale głupio będzie jak tata jest Robert. Zbyt podobne. Do Roberta pasuje np Rafał.

Gość bazyliia
jak dla mnie Norbert kojarzy sie z zakonnikiem :D ale ogolnie jest po prostu ok, nie m zadnego "wow". co do podobienstwa do imienia taty, mysle, ze to nie ma znaczenia i nie bedzie glupio brzmialo, ze tata jest Robert a syn Norbert ;)

Gość uk2012
Dziekuje wam bardzo bardzo

Gość makatka03
Norbert to ładne imię i nie tak często występujące. Imię dziecka nie musi pasować do imienia rodzica/ojca, bez przesady :/ za to ważniejsze jest żeby się dobrze komponowało z nazwiskiem

Gość okaoka
ciekawe,jest w gronie niewielu imion meskich,ktore mi sie podobaja.podobnie Hubert.

Gość lalaalallalalala
w grupie mojego synka jest mały Norbet, mówią do niego Norbik :) jak dla mnie ładnie.

Gość TAKAZLA
Norbert ladnie, sama zastanawialam sie nad tym imieniem dla syna ale wybralam Ksawery, uwazam ze skoro maz Robert to dla syna Norbert hmmm no nie za fajnie....

Gość mój mąż też Robert
i też braliśmy Norberta pod uwagę, jednak imię daliśmy inne ze względu na zdrobnienie Norbi które kompletnie mi się nie podoba

Gość uk2012
Widze ze zdania podzielone... A Oskar podoba wam sie czy zabardzo niepolskie?

Gość ksennnaaaaaaaaa
dlaczego niepolskie? duzo juz Oskarow jest w polsce, imie jest coraz popularniejsze

Gość gość23
Norbert to z******te imie (sam je posiadam) natomiast mój brat to Robert. Moje imie jest oryginalne i mało popularne dlatego bardzo je lubię - Norbert to ponoć osoba uczuciowo i odnosząca sukcesy zawodowe

Gość gość
Nie ma to jak Bryan co nie Karyny ?

Gość gość
Ładnie mojego męża chrzesnicy brat ma tak na imię ,i wołają na niego w skrocie Norbi

Gość gość
i Norbert i Robert jak dla mnie to paskudne imiona, takie twarde i po prostu brzydkie i jeszcze te zdrobnienia - Bercik, fuj. Do kompletu brakuje jedynie Huberta - tak samo szpetne

Gość gość
Najlepiej Oscar przez c ..

Gość gość
Oskar też paskudnie. Oscar jeszcze bardziej

Gość gość
Brajanki i Alanki ( moja babcia mówi Anal ha ha ha ha) bez kitu dramat ten Norbert tak jak te powyżej tak dennie to brzmi

Gość gość
Imię Norbert to kłamca nie szanuje ojca matki żony straszny materialista kocha tylko siebie dobrze zjeść wypić i zabawić znam wielu A żony zdradzają na potęgę!!!!

Gość gość
Znam takiego z radia sibi kretyn jakich mało co gada o żonie i jej rodzinie to godne politowania erotoman to ma baba mezusia A on się szczyci że dla kasy z babą siedzi no ale po co przecież nie umie gotować i podobno brudna baba