Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświaczona kasiaaa

jak można życ bez papierosów? nie ogarniam

Polecane posty

Gość niedoświaczona kasiaaa

mimo iż mam dopiero 16 lat :P

Gość Pesymistyczna
Dla mnie papierosy mogą w ogóle nie istnieć . Alkohol okazyjnie chociaż też mogłabym się bez niego obejść. Za to nie wyobrażam sobie życia bez słodyczy :D hahah

Gość Luka Bastardo
właśnie otwieram ramkę żółtych cameli. smakują jak goowno wielbłąda, ale poniekąd nuta nawet fajna. kto zayara ze mną? :classic_cool:

Gość sssssssssssssssssssss
narkoman napisze "ale dziwna jestes... jak mozna zyć bez narkotyków" alkoholik napisze: "ale dziwna jestes... jak mozna zyć bez picia" itd

Gość gbur
z wszystkich nałogów papierosy są najgłupsze wątpliwa przyjemność śmierdzisz pół dnia problemy z zębami każdy papieros zabija neurony w twoim mózgu powodują mnóstwo innych problemów zdrowotnych nie tylko Tobie ale też ludziom z Twojego otoczenia a na starość umierasz na raka jak można żyć z papierosami? nie ogarniam

Gość sssssssssssssssssssss
ja kidyś popalałam, ale nigdy nei częściej niż kilka fajek dziennie. Potem przerwa nawet na kilka tygodni i znów. Takie szczeniackie zabawy. No i przyznam, że przyjemność była. Może nałogowiec tego nie czuje, ale ja wtedy lubiłam te delikatne zawroty głowy, uczucie jakby lekkiego wstawienia. Od razu to mijało, ale było. Do piwa - podobnie.