Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam szukam

Gdzie prosić o pomoc, jedzenie?

Polecane posty

Gość szukam szukam szukam

Słuchajcie gdzie oprócz opieki społecznej można zgłosić się po pomoc? Nie chodzi o pieniądze, tylko głównie jedzenie, podstawowe środki czystości. Znam rodzinę gdzie dzieje się bardzo źle, matka wychowuje sama dzieci, nie ma rodziny która pomoże a dzieci coraz częściej chodzą głodne :/ Dorabia gdzie może ale to mała mieścina, a wiadomo we wrześniu była masa szkolnych wydatków. Doradźcie proszę, ja sama nie mam z czego pomagać bo jestem studentką, ale może chociaż znajdę jakąś instytucję.

Gość cfeferrg
z opieki dostaja duzo jedzenia, wiem bo znajome korzystaja i jeszcze odsprzedaja to zarcie innm lub innych nim obdzielaja

Gość jiojijo
nie mam wspolczucia dla kobiet, kmtore rodza dzieci bez opamietania, a potem nie maja kasy na podstawowe rzeczy🖐️

Gość inkeczka
Powiedz mi jakie to miasto, chętnie to sprawdzę. Opieka daje worek ryżu, kilka konserw i wynocha. Poza tym ta osoba jakiś cza pracowała na zlecenie i teraz jej nie przysługuje.

Gość xxdżemxx
może w kościele? Księdzu powiedz o tej rodzinie to może im pomożę????

Gość cfeferrg
mleko jest, maka, nie wiem co jeszcze ale sporo tego dostaja

Gość cfeferrg
mzoe caritas ale skoro miala za duzy dochod to o co chdzi, wiele rodzin zyje ponizej minimum socjalnego poniewaz opieka nawet tego nie daje