Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula1737

Co robić?:((

Polecane posty

Gość Bolton
Cieszę się, że mogłem pomóc. Mogę już znikać?

Gość Jula1737
No ale sam fakt, że chce Ci się pisać o tym ze mną o tej godz:) Bardzo bym chciała sobie z tym poradzić i mieć to już za sobą. Żyć spokojnie, bez stresów, bez kłótni po prostu jak wolna dziewczyna.

Gość Jula1737
No pewnie. Nie pytaj mnie o to. Ja Cię tu nie trzymam na siłę:) Dziękuje za pomoc, wsparcie i w ogóle:) Miłej nocy. Cześć :)

Gość Bolton
Żyć jak wolna dziewczyna - dobrze. Żyć jak dziewczyna w szczęśliwym związku - znacznie lepiej :-) Dziękuję za podziękowania. :-) Dla mnie to była wielka przyjemność. W końcu spędziłem ładny kawałek nocy z siedemnastolatką. :-)))))))))) Będę miał co wspominać... :-))))))))))))

Gość aerofutur
kto prosi o zostanie chrzestna osobe spoza rodziny, ktora do tego nie jest pelnoletnia i nie ma zrodla utrzymania? porazka ze strony tych ludzi... odmawiaj, masz do tego prawo.

Gość Jula1737
Bolton: Ja również:). Pozdrawiam

Gość Jula1737
Tylko jak mam odmówić jak nikt mnie o to nawet nie zapytał czy chcę być.. Widocznie było powiedziane, że jestem i już.. Mnie to się w głowie nie mieści..

Gość dgdgdg
nikt Cię nie zapytał? żartujesz? to skąd wiesz, że masz nią być?

Gość Jula1737
Chłopak mi o tym powiedział... ;/ Wiem, że to chore ale tak było..

Gość niezly cyrk
Chlopak ci powiedział? Za 2 tygodnie chrzciny a rodzice dziecka jeszcze z toba nie rozmawiali? Jezu, wymiksuj sie z tego towarzystwa jak najszybciej. I jak najszybciej poinformuj rodzicow dziecka ze chrzestna nie bedziesz. Musza przeciez wybrac kogos nowego.

Gość Jula1737
Dokładnie tak.. Dlaczego ja mam im mówić, że nie będę skoro oni mnie się nie zapytali nawet? No sorry ale takie czegoś się nie robi chyba nie.. Czyli nie ma tematu, ja nic nie wiem o chrzcinach tak na to wychodzi..

Gość niezly cyrk
To że oni zachowali się bez klasy nie oznacza, że ty też musisz. Nie chcesz osobiscie to chociaż napisz ale poinformuj

Gość Jula1737
Wiem. Oczywiście, że poinformuje. Nie zrobię takie czegoś co oni.

Jestem w podobnej sytuacji. Tylko ze ja za 10 miesięcy będę brała z nim ślub a jesteśmy ze sobą już od ponad 5 lat, ale nie jestem z nim szczęśliwa, i też nie wiem czy mam to zakończyć czy nie. Wiesz jesli ci sie nie układa i chcesz tego to zrób to , bo po co masz się dalej męczyć , będzie na pewno bolało ale z czasem minie.