Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

w końcu weekend!

Polecane posty

Gość IMO12358
**cream** "imo to juz sam nie wiem co jest z nami nie tak" No co nie tak? Samica widzi nas z daleka i od razu myśli "ten to ma odpychającą osobowość". Słowem - nieatrakcyjny charakter. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 5
Rokkk - musialby siedziec calymi dniami sam w domu a do tego ja czesto wyjezdzam. Szkoda zwierzecia. Ja pamietam jak mialam takich sasiadow na gorze i oni mieli psa. Nigdy ich nie bylo i ta psina wyla samotnie w tym mieszkaniu. Az sie serce kroilo. Powiedzialam sobie ze nigdy nie zafunduje zwierzakowi takiego losu.

Gość IMO12358
Rokk - nawet Twój sarkazm jest tak uduchowiony, że sprawia przyjemność odbiorcy. :D

Gość Dżennifer
u mnie jeszcze nie,pracuje na druga zmiane a jest dopiero 13:25 mojego czasy ale wazne ze piatek :)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fikusna - ze mna tez sie nie podzielisz ?

Ja to kiedyś taką ciotę z dziewczyną widziałem, to sie tylko na niego popatrzyłem jak na ufo. "Co to k..a jest?!" Ale to też nasza wina, musimy zagadywać do dziewczyn odważnie i na luzie.

Zuzia, jak będę miała dłuższą chwilę, to obejrzę :). I to się nazywa odpowiedzialność :). Niestety, nie wszyscy się utożsamiają z tym słowem. I później takie, a nie inne rzeczy się dzieją.. No cóż, moze kiedyś będziesz miała bardziej ustabilizowany tryb życia i będziesz mogła sobie pozwolić na psa albo.. faceta ;)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Rokkk - szkoda ze nie masz teraz czasu na obejrzenie tego co podrzucilam. Bardzo bylam ciekawa co napiszesz. No ale moze innym razem.

Gość Zuzanna Amelia & 5
20:38 [zgłoś do usunięcia] **cream** ciekawe co na to zu-za i rokk ­ Na co ?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Dla Was moze i cioty. No to u WAS brania nie maja. Dla dziewczyn nie sa cioty to i branie maja.

A gdzie mój Imuś? :) Imcio, Imusiu, czyżby wena Cię opuściła? :)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fajnie . Wszyscy faceci pojda ogladac i mozna bedzie pogadac w damskim gronie na jakis ciekawy temat.

Gość IMO12358
No i patrzcie babę, wyciąga do mnie grabę. Ale nie by mnie pogłaskać, ale kijem srogo strzaskać. Jak się IMO tu zaperzy, niczym stado nietoperzy. I wyruszy do roboty, weźmie krnąbrną Rokk w obroty. To zatęskni do Batmana, z nim nie boli tak od rana. :classic_cool: