Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkdkkdkd

Walnąłem dzisiaj w jakiś samochód i uciekłem

Polecane posty

Gość dkdkkdkd

To pierwszy dzień w mojej pracy, cofałem takim dostawczakiem bez szyby z tyłu i go nie zauważyłem, mojego nic się nie stało ale tamtemu chyba się wgniotło. Spanikowałem i uciekłem, normalnie bym chyba tak nie zrobił, ale jakby się w pracy dowiedzieli że pierwszy dzień i już pukłem to byłby wstyd straszny.

Gość dkdkkdkd
Boję się czy ten człowiek w którego walnąłem żyje. Nie dam rady żyć z myślą, że pierwszego dnia w pracy zabiłem człowieka. To była kobieta... :(

Gość dkdkkdkd
Nie wyszedł Ci podszyw bo tam nie było kierowcy.

Gość dkdkkdkd
Za to mi wyszła dzisiaj porządna kupa z tych nerw. :o

Gość pół metra metra
nie przejmuj sie, smiem twierdzic, ze wiekszosc porzadnych obywateli w sytuacji zagrozenia swojego dobrego imienia z latwoscia zapomnialaby na moment o tym, czym jest uczciwosc i odwaga cywilna i postapilaby tak samo, dla mnie jestes chlopie coooool

Gość no to zachowałeś się nieładnie
że tak powiem :( Powinieneś zostawić kartkę z namiarem na siebie, bo naraziłeś kogoś na straty. Ale widać uczciwość nie jest twoją mocną stroną

Gość Dżennifer
dobrze zrobiles....tez mi sie raz tak przytrafilo i mialam wielkie szczescie ze nikogo w poblizu nie bylo,pozniej strach na jakisc czas pozostal czy mimo wszystko ktos cos zauwazyl ale jednak udalo sie.....nauczka na przyszlosc :)

Gość pół metra metra
jakaz to nauke wyciagnelas z tego zdarzenia ? powiedz prosze, Dzennifer:classic_cool:

Gość dkdkkdkd
No teraz będę bardziej uważał przycofaniu, gdybym go puknął swoim prywatnym samochodem to na pewno bym takk nie uciekł, ale bałem się że wylecę z roboty i w ogóle tak było by mi wstyd.

Gość dkdkkdkd
normalnie, uważam że jestem dobrym kierowcą, ale ta słuczka to trochę tak dziwnie bo koleś tak stanął naprzeciw wyjazdu i tak pukłem, parę osób to widziało chyba, mam nadzieje że nikt nie spisał numerów.

Gość sheyq
jestes taka ciota ze nie uzywasz lusterek do cofania tylko tylnej szyby a ze to samochod dostawczy ze sciana grodziowa wiec ...