Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komis-pomocy

czy ktoś zna zasady działania komisu samochodowego-pomocy

Polecane posty

Gość komis-pomocy

Witam potrzebuję pomocy - sensownej odpowiedzi.Kupiłam samochód z komisu na pierwszy rzut oka jest wszystko ok przy rejestracji okazuje sie że auto nie może być zarejestrowane gdyż między umową między I właścicielem a drugim jest jeszcze ktoś kogo umowy nie ma -anonim-.umowa jest między I i II właściecielem , między II właścicielem i komisem i miedzy komisem a mną w dodatku daty na umowach się nie zgadzają.Jak sie okazało I właściel podpisał umowe z handlarzem in blanco - bez wpisywania danych handlarza.I właścieciel mając dane handlarza zgłosił do wydziału komunikacji sprzedarz i ok.handlarz sprzedał auto dalej wpisując do umowy in blanco dane nowego nabywcy i nową datę powstała umowa między I i III właścicielem stąd moje pytanie czy jest jakaś możliwośc od odstąpienia od umowy co w tej sytuacji powinnam zrobić.Wielkie dzięki za odpowiedz

Gość komis-pomocy
może ktoś mi pomóc??

Gość fjfjfjf
W2009kupilem z komisu auto które do dziś stoi niezarejsttowane komis sfałszował jakieś dokumenty nie chcieli zarejstrowac komis się zwinął wlascicel zwiał z kraju a ja zostałem z fordem niezarejsttowsnym pod domem

Gość komis-pomocy
kura ..hm komis istnieje pare ładnych lat wiedzą o zaistniałaj sytuacji próbują ten błąd naprawić ale jeśli się nie uda??prawdopodobnie można odstapić od umowy z powodu wad ukrytych w dokumentach,,,,ale czy to prawda,,kto to wie