Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka serenada

Która lepsza na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość jaka serenada

Kalimero- przysięgam S. Krajewski- Przytul mnie mocno a może jakieś inne propozycje? proszę o rady:)

Gość Weda
a my mielismy tylko z toba andre:-)

Gość lodyczekoladowe
weda to andre czy jakoś tak to straszna wieś. Masakra - typowe dicho polo, a do tego ten ich teledysk - żal tyłek ściska

Gość weda
hmmmmm tak krytykujecie disco polo a ciekawe przy czym wasi goscie sie beda bawic jak nie przy tej wlasnie jak to okreslila ktoras z was wiosce, co z tego ze disco polo, mi sie podoba ta piosenka a teledysk? Jak teledysk przeciez nie puszczalam do pierwszego tanca teledysku, swoja droga ladna dziewczyna w nim wystepuje. Poza tym dziewczyna putala co polecamy a nie co sie komu nie podoba, gusta sa rozne, tak samo mozna przeciez powiedziec ze krajewski to takie oklepane... Wiec kazdy ma prawo lubiec co chce.

Gość kasiak1988
Hej dziewczyny ja bede miala kidla z kims takim jak ty . Ta mi sie najbardziej podoba i nie jest taka do placzu ha

weda - my będziemy mieli popowe przeboje, z disco-polo może parę największych hitów tak dla śmiechu. Jeszcze wesele jak wesele, ale moim zdaniem piosenka na pierwszy taniec powinna mieć cho odrobinę klasy.

Gość weda
powinna nie powinna pierwsza piosenka ma miec jakies zanczenie dla mlodych, my wybralismy taka bo podobaly nam sie jej slowa, bo ma fajna dosc melodie i dobrze bylo do niej tanczyc. I nie zarzucaj mi braku klasy bo mnie nie znasz dziewczyno.

Gość blablable bla
a moze krajewski "wielka milosc"?

Gość diviannna
ale wiocha to andre:P hehe

Zastanawiam się czemu nikt nie ma po prostu jakiegoś pięknego melodyjnego walca ...bez żadnych słów. Na większości wesel tylko takie tandetne disco.

Gość ente
ja bede miala kayah i kilianski procz ciebie nic :)

Gość jedyna takaaa
"wielka milosc" jest tak oklepana jak "cudownych rodziców mam".... postawcie na cos innego niestandardowego, nie wazne co beda o Was mowic ludzie, to Wasz dzien, Wasze wesele... ja wybieram Gołecki - Dziś miła ma.

Gość może dlatego, że...
... nie każdy jest tak sztywny jak Ty?;>

Gość MlekiemiOknem
Slubujemy w maju . Myslalam o Kocham.Cie - chlopcy z placu broni

Gość jedyna takaaa
MlekiemiOknem: najwazniejsze, zeby to była "Wasza"piosenka:) moim zdaniem dobry wybór:)

Gość weda
dziewczyno nie badz smieszna w tych swoich osadach i dopatrywaniu sie literowek czy tez nie swiadczy to tylko o twojej kulturze albo naet wiecej powiem jej braku. I nie rozsmieszja mnie teksty dobrze nue jest wielka polonistka sie znalazla pani profesor miodek hahahahahanaha. Zastanow sie nad soba dziewczyna zejdz na ziemie.

Gość weda
wiesz co w ogole szkoda mi nawet sekundy na odpisywanie tobie. wiesz co najlepiej zamilknij. Zrobisz przysluge wielu osobom.

Gość lodyczekoladowe
weda po co w kolejnych swoich wypocinach specjalnie robisz więcej błędów? Przyznaj, że słoma ci z butów wystaje i u was mówi się "lubieć" i nie wmawiaj nam, że wszyscy słuchają disco polo, bo tak nie jest. Na moim weselu było tylko kilka takich piosenek-szlagierów i było na prawdę fajnie, no ale to wszystko zależy od zespołu. Jak weźmiesz jakichś pseudo muzyków którzy potrafią zaśpiewać jedynie "ło o o o" to potem masz takie wyobrażenie o wszystkich i myślisz, że bez DP nie ma zabawy.

Gość weda
Thahahahahahahahahahahahaha poprawiasz mnie a sama napisaoas naprawde osobno hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha skad wiesz ze moje lubiec to literowka idiotko, sloma to moze tobie z butow wystaje jezeli je nosisz. I ie interpretuj moich wypowiedzi wedlug swojegom myslenia bo nie napisalam ze wszyscy slchaja disco polo tylko ze siebwszyscy praktycznienbawia przy takiej muzyce, a ja na swoim weselu nie mialam pseudo muzykow tylko dj ktory puszczal utwory w oryginalnych wersjach, i niebylo to disco polo. Polonistko za dwa grosze kolejna hahahha a sama powinas wziac slownik i sie douczyc hahahahahahahhaahhahahahahahahahahahaha. Sprawdz najpierw swoja stylistyke gramatyke interpunkcje, bledy potem oceniaj pod katem stylistycznym itd wypowiedzi innych

Gość lodyczekoladowe
weda ty tępa strzało ja nie sprawdzam twoich błędów tylko stwierdzam fakty. Po tym jak ktoś wytknął ci błąd to zaczęłaś robić ich więcej żeby pokazać, że nie potrafisz żadnego zdania napisać bezbłędnie. Żałosna festyniara jesteś.

Gość weda
sama jestes zalosna festyniara dziewczynko hahahhahahahahaha nie pultaj sie tak bo jeszcze pikawa ci siadzie hahahhahahhahahahahaha a gdzie twoja wspoltowarzyszka cos sie malo udziela ta weselniczka hahahahaha i wez w ogole przeczytaj co sama napisalas bo w tym w ogole zadnej logiki nie ma do szoly won gimnazjalistko:-P

Gość lodyczekoladowe
gimównem i trollem to ty jesteś weda przecież każdy to wie, a jak nie zrozumiałaś co napisałam to poproś kogoś mądrzejszego żeby ci wytłumaczył. Z twoich elaboratów jasno wynika, że żyłka pierdząca ze złości zaraz ci pęknie, bo twoje hahahaa hehehe itp bzdury są oznaką, że sobie nie radzisz psychicznie z krytyką i tylko na tyle cię stać.

Gość weda
wiesz co leje cieplym moczem na to co tam wypocisz nad ta swoja klawiatura, naprawde, weselniczko naprawde oh jak mi sie nraprawde przykro zrobilo a co narzeczony chce slubu jdnak zaczal sie udzielac czy byc moze ma juz dosc ciebie i tych przygotwan bez mala rok przed hahahahahagdzie zalewasz kafeterie problemami czy to czy tamto zalosna idotko hahahah