Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonyeeee

Wynajełam pokół z chłopakiem w miescie gdzie studiujemy i dzieją sie złe rzeczy!

Polecane posty

Gość nonyeeee

Przede wszystkim rzadko sie myjemy sie i nie zmieniamy bielizny bo sie nam nie chce i śmiecimy w pokoju rzucając papierki i puszki po piwie na ziemie itd. Czy wy tez tak mieliście po usamodzielnieniu sie od rodziców? :-o Mamy po 19 lat.

Gość .TTT
lol, nie. Chyba jednak masz luz u rodziców skoro pozwolili Ci mieszkać razem z chłopakiem na studiach

Gość nonyeeee
A czemu mieliby nie pozwolić? jestem dorosła.

Gość Matka Joanna od Aniołów
jesteście zwykłe łajzy i ciule, rozmemłane kurduple.

Gość nonyeeee
pracuje dorywczo. A co sie wam nie podoba?

Też często rzucaliśmy na podłogę puszki.Są ważniejsze rzeczy niż sprzątanie. Nie łam sie, jak nacieszycie sie beztroską zacznie Was uwierać jakieś poczucie obowiązku, które ktoś Wam wpajał. Najważniejsze,że wiesz,że to są złe rzeczy! Ale kurna myjcie się i pierzcie gacie bo sami do siebie poczujecie odraze.Otwierajcie piwo po wykonaniu najważniejszych czynności.

Gość Wino-Grono
Jak mozna sie nie myc i czuc sie z tym dobrze??? :|

Gość cvcvbvcc
mam tak samo jak nikogo nie ma w chalpie to syf i gnoj dopiero jak ktos ma przyjsc to ogarniam:D

Gość Cóż Ci powiem?
Mam 36 lat mieszkam od kilkunastu sam. Wolność na początku deprawuje, nikt nic złego nie powie i można mieć wyjebane, ale tu samemu o siebie trzeba zadbać, nauczyć się tego. Nikt nie pomoże, nie podpowie, nie pouczy. Samemu trzeba. Chcesz żyć na śmietniku?

Gość qwefgrth
majty to juz wam pewnie grzybami zarosły i jebie wam tam fetorem zmieniajcie kurwa majty

Gość Cóż Ci powiem?
Mam 36 lat mieszkam od kilkunastu sam. Wolność na początku deprawuje, nikt nic złego nie powie i można mieć wyjebane, ale tu samemu o siebie trzeba zadbać, nauczyć się tego. Nikt nie pomoże, nie podpowie, nie pouczy. Samemu trzeba. Chcesz żyć na śmietniku?

Gość fhehrerh
jak można nie umieć matematyki, fizyki i chemi i czuć się z tym dobrze?

Gość pension of brain
W Polsce za mało płacą i słabo kształci polskie klero-kuratorium! Można umrzeć przecież i tak w każdej chili! SIEG HEIL MEIN SCHATZ! USA IS A FULL OF EMINEM! EMINEM IS DEAD! ZACZNIJCIE PROTEST! STRAJKUJCIE! GHAH - GAMES HAS A HOME. JWWD - JEBAĆ WSZYSTKICH W DUPY. FTWT - FUCK THE WORK TODAY. NFF - NooB's For Fun. UBIO - Useless Brain Information Overload. judgementcrematorium kurnajakto ariszfriszis kaskojakajmra997 szarfsztajn sztajnbach steinbah raritet delikatet bingalaszatanu raritet delikatet