Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnW

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość AnnW

1) NIGDY w życiu nie pisałam takich forach, nigdy mnie do tego nie ciągnęło. Nie wiem co mnie dzisiaj podkusiło. Zdaję sobie sprawę, że to nie jest miejsce na poważne dyskusje z ludźmi, którzy podają się za kogoś innego. Z ludźmi, których się nie zna. Ale czasem potrzeba 'anonimowej' opinii. Mimo że mój problem może wydać się wam banalny, to proszę, starajcie się go potraktować go poważnie. 2) Mam 17 lat. Jeszcze nie miałam chłopaka. Nie miałam nawet osoby z którą flirtowałam . I zastanwiam się co jest ze mną nie tak, na czym polega problem. Wiem, że jestem młoda, mam na to dużo czasu i w końcu w odpowiednim momencie, trafię na odpowiednią osobę ale mam wrażenie, że to jest czas, w którym powinnam jak najlepiej poznawac sama siebie, zdobywać w tych kwestiach doświadczenie. A tymczasem czuję się jakbym traciła czas. Nie wiem, czy problem polega na tym, że nie lubię ociekać seksem, nie jestem bezpośrednia, nie jestem typem dziewczyny dla której impreza nie ma sensu, jeśli nie przeliżę się z kims nieznajomym? Jestem inteligenta, myślę, że nawet ładna, mam dużą grupę przyjaciół na których mogę liczyć, a nadal brakuje mi tego jednego elementu. Jak myślicie? O co chodzi? Jak wy macie doświadczenia?

Tu się roji od takich co mają 20+, 30+, a nawet 40+ i nikogo nie tegez. Np ja mam 27 lat . . .

To, że nie miałaś "jeszcze" chłopaka nie oznacza, że coś jest z Tobą nie tak. Jak sama mówisz jesteś inteligentna, więc kierujesz swoim życiem z głową. I słusznie. Pochopne decyzje w tych kwestiach mogą długo odbijać się czkawką. Lepiej poczekać na odpowiedni moment, właściwą osobę. Tutaj koleżanki i ich życie nigdy nie są dobrym doradcą. Każdy w sposób indywidualny realizuje się także w tej dziedzinie życia. Więc nie rób nic na siłę, wbrew sobie.