Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Queen of your heart

Też zrobiłeś ze swojej narzeczonej/żony służącą?

Polecane posty

Chcesz być dobrą narzeczoną/żoną , dbasz o swojego mężczyznę robiąc mu obiadki.Naskakujesz mu jak tylko umiesz bo go kochasz.A on to perfidnie wykorzystuje.Łatwo przyzwyczaić się do dobrego. Rozumiem , że obiad sam sobie mało który mężczyzna zrobi (chociaż są tacy,jak nie mają kobiety muszą sobie radzić) , ale śniadanie , kolacje powinien sam we własnym zakresie. A nie tylko podaj mu z lodówki to , podaj mu tamto a on siedzi na krześle jak jakiś królewicz -.- Boże , też masz ręce więc sobie weź.Tak trudno sięgnąć do lodówki i wyjąć z niej coś na co ma się w danej chwili ochotę? Gdybym ja czekała aż mi ktoś coś pod nos podstawi to bym z głodu umarła. Dlatego ja nie zamierzam w przyszłości naskakiwać swojemu facetowi. Kanapki na śniadanie do pracy , niech sobie sam robi. Obiad jeśli ugotuje , niech sobie sam nałoży. Nie ma co uczyć głupoty i "rozpieszczać" faceta bo później będzie uważał , że mu się to zwyczajnie należy żebyś wiecznie koło niego latała i usługiwała.

Gość 38 latek
Jak wezmie wyplate,to niech sobie chowa bo tez mu sie nalezy

ja mojemu gotuje, od czasu do czasu bo lubie gotowac a dla siebie mi sie nie chce i lubie jak mu smakuje. piore mu tez gacie i skary ktore rozpierdala po domu. ale ja nigdy nie zmywam garow i nie odkurzam bo nie cierpie tego robic wiec jest chyba fair

Jestem za tym , że oboje powinni pracować... Bycie czyjąś utrzymanką jest żenujące.(Ty mi wypłatę a ja Tobie daję d*py , gotuję , piorę , sprzątam ?! ) Tu pozostaje problem z dziećmi , no więc jakiś urlop macierzyński a później podesłać babci albo wynająć nianię (chociaż ta opcja mi się nie podoba , żeby ktoś obcy zajmował się dzieckiem).

Editta Van K związek partnerski , tylko pogratulować. Jeszcze tylko wychowaj sobie go tak żeby nie zostawiał zwiniętych w kłębuszek , śmierdzących skarpetek tylko odkładał je do kosza na bieliznę i będzie bajka ;)

Gość 38 latek
to ja jestem z bajki,bo brudne ciuchy i bielizne wkladam do kosza,a i gotowac potrafie:)

Chyba najlepiej w ogóle takich skarpet nie zbierać po nim i sam nie wytrzyma jak będą śmierdziały i następnym razem będzie wiedział gdzie się je zostawia. Albo pokonać go jego własną bronią. Ty rozrzucasz skarpetki to ja majtki xD

Gość 38 latek
Ja to nie mogę za nikogo wyjść,prędzej się ożenić:)

Gość 38 latek
prawie wszystko potrafie ugotowac i nie z gotowych produktow,tylko wszystko swierze i zdrowe;)

Gość facet w kuchni jest
mega seksowny, serio.

Gość 38 latek
tak świeże przepraszam:)

Gość kołowrotka
podział obowiązków w domu musi być! Mój nie lubi gotować - nie wymagam, ale jak trzeba jakiś zwykły obiad upichci, i to bez moich próśb, ot, tak, aby zrobić nam przyjemność. Za to sprzątanie? - nie pamiętam kiedy odkurzacz i płyn do mycia szyb w garści miałam, nie mam szans dorwać się do nich, a w domu błysk. Pranie od czasu do czasu włączy, nie ma z tym problemów. Zmywarkę kupił, bo niezbyt lubi tę czynność. Kucharką mogę być, a dlaczego nie? Lubię gotować, a on często chce mi pomóc, ale tylko jako kuchcik. Doceniam to! Ja kucharka i specjalista od robienia zakupów, on sprzątacz[o czystości zabawek naszej dwójki milusińskich też nie zapomina]