Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fashion is my hobby

DLACZEGO MŁODE KOBIETY NOSZĄ TO SAMOO ? KLONY ATAKUJĄ ? EKO-KURTKI-OBLESNIE

Polecane posty

Gość fashion is my hobby

DZISIAJ IDĄC MIASTEM PATRZE A TU PRAWIE KAŻDA : EKO SKÓRA- PODRÓBKA - TAKIE ŚCIĄGACZE BRZYDKIE NA DOLE KURTKI, KAŻDA MA CZARNĄ TO NAWET NIE JEST ŁADNA KURTKA .ROZUMIEM KOBIETY KTÓRE MAJĄ PRAWDZIWĄ SKÓRZANĄ, ŁADNĄ, RAMONESKĘ ,A NIE TE Z TARGU ZA 60 ZŁ . POTEM ADIDASKI, NAJCZĘSCIEJ JAKIEŚ TANDETNE ;/ Z TARGU . I KAZDA MYSLI,ŻE JEST MODNA HAHHAHA OCZYWIŚCIE WIDZIAŁAM SPORO LASEK W BOTKACH NA PŁASKIEJ PODESZWIE, DUŻO NA OBCASIE ,ALBO KOTURNIE, W PŁASZCZACH STYLOWYCH ALE MOIM ZDANIEM TO TE ZE WSI PRZYJEŻDZAJĄ DO SZKÓŁ LUB UCZELNI I MASAKRA ;/ EKO KURTKI HAHAH

Gość marggert.
zgadzam się z tymi kurtkami, one nawet nie są ładne

Gość lololololololollololloloo
może nie stać ich ?

Gość vgyhhhhmkm
Ci zes sie tych kurtek tak uczepila,lepsze one niz rurki na baleronach

Gość bbbbbbbbbbbddddddddddCBA
teraz wszystkie chodzą w workerach, do tego legginsy, dłuższa bluzka/sweter i marynarka lub kurteczka, to jest dopiero atak klonów, jak mi się coś z mody spodoba to nie zdążę kupić a już 80% ulicy w tym łazi i nie kupuję, bo mnie to wkurza, nie chcę wyglądać jak wszyscy...

Gość anka skakanka 29
bo nie mają swojego stylu i są jak małpy,co lezą za stadem.Nieważne,że brzydkie,że mi nie pasuje,ważne,że modne.

nie każdego stać na buty Jimmy Choo, torebkę Marca Jacobsa czy skórzaną kurtkę; wydaję na buty 500 -600 zł, ale uważam, ze to nie jest mała kwota! prawdziwe skórzane kurtki zaczynają się od 450 zł +, a zważywszy na to, że w naszym pięknym kraju większość pensji to mniej niż 2000 brutto miesięcznie, nie wiem czemu się dziwisz? poza tym, jak dziewczyna jest zgrabna i ciuch na niej dobrze leży to nie ma znaczenia za ile się ubiera skoro i tak facet za nią się obejrzy ;) sama nie raz obejrzę się za zgrabną kobietą, która wydaje się być dobrze ubrana, a dopiero potem dostrzegam taniość w jej ubiorze; faceci w ogóle tego nie widzą, więc zamiast krytykować wieś popraw swój styl i nalej sobie troszkę oleju do pustej i - zapewne - blond główki :P

poza tym ja nigdy nie kupuję tego, co noszą wszyscy... jutro weekend zakupów w całej Polsce :) wybiera się ktoś zaszaleć? :)bo ja idę :)

Gość fashion is my hobby
Od razu to widać, znam się trochę na tym.

Gość To zależy ...
Bo nie mają swojego stylu i swojego zdania są mało odważne i ograniczenia związane z modą są dla nich wygodne, bo giną w tłumie.

A jak Ty sie autorko uzbierasz?? Większość ubiera sie w sieciowkach. W tym ja sama i nigdy by mi nie przyszło do głowy, ze jestem jakimś klonem :O

Gość fashion is my hobby
sieciówki/droższe butiki

Gość na tym forum siedza pewnie
tebezguscia w tych kurtkach , dlatego tak komentuja .nie przejmuj sie jak ktoś jeest lepszy to muszą doje.bac

Gość Modelina1112
i ja mam kupować drogie kurtki, buty tylko dlatego, ze tobie autorko to się podoba? Kurwa, nie stać mnie na markowe ciuchy, jakby było mnie stać to kupiłabym kurtkę za 500 zł a nie za 100. I mam gdzieś, że tobie to się nie podoba, mam zacząć kraść, żeby mieć pieniądze na drogie butiki? Aha, za modną się nie uważam. Kupuję to, co mi się podoba a nie to, co jest modne.

Gość nigdy nie wiem co tu wpisać
A co jeśli w zależności od humoru/pogody/reszty stroju/okazji zakładam albo eko kurtke i adidaski albo stylowy płaszczyk i botki na koturnie? :D